Η "Dathènes" είναι η νέα craft lager μπύρα της πόλης

Με πλούσια γεύση, φρουτώδες άρωμα και λαμπερό ξανθό χρώμα, μια νέα craft lager μπύρα αργής ζυθοποίησης φαίνεται να έχει φτιαχτεί για τις πιο ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Dathenes

Όταν ο ήλιος, η θάλασσα και η πόλη σε εμπνέουν να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό η επιλογή της νέας craft lager Dathènes (ντατέν) θα σε δικαιώσει. 

Απόλυτα ισορροπημένη, εκφραστική, με πλούσια γεύση, γλυκό φινίρισμα και επίγευση, προορίζεται για όσους θέλουν να "γευθούν" την Αθήνα και να γνωρίσουν το φως και τον χαρακτήρα της. "H Dathènes διαθέτει σταρένιο χρώμα, φυσαλίδες με διάρκεια και πλούσιο συνεκτικό αφρό. Αρωματικά ξεκινάει με βυνώδη αίσθηση, αρκετά έντονες βοτανικές και ανθικές εκφράσεις από τους λυκίσκους και νότες γκέιπφρουτ και ώριμου μάνγκο. Στο στόμα γεμάτη με πλούσια γεύση στην οποία τα δημητριακά δίνουν τη θέση τους στην όμορφη πικράδα του λυκίσκου προσφέροντας μια δροσιστική αίσθηση. Στο τελείωμά της αφήνει μια πικάντικη, καβουρδισμένη και βοτανική επίγευση", αναφέρει περιγράφοντας τα οργανοληπτικά της στοιχεία ο εξειδικευμένος σε κρασί, μπύρα και αποστάγματα Γιώργος Λούκας. 

Dathenes

Dathenes_Lifestyle_Photoshooting_Summer_2023

Όμως η πρώτη craft lager της πόλης ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γεύση αλλά και το design της αφού διηγείται την ιστορία της με κάθε μία από τις 3 λωρίδες της ετικέτας της που συμβολίζουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την πόλη αναδεικνύοντας την πηγή έμπνευσής της. Αναζητήστε και απολαύστε την στην παραλία, στη βεράντα ή βολτάροντας στην πόλη. 

dathenesbeer.com, FBIG

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.