Κάνουμε τον Ιούνιο μήνα του BBQ, με την υπογραφή της Kaiser

Ο καιρός μπορεί να μη θέλει να το παραδεχτεί, εμείς όμως το έχουμε αποφασίσει: ο Ιούνιος είναι μήνας BBQ και θα τον εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, ιδίως με τη βοήθεια που μας δίνει η Kaiser, η αγαπημένη μας μπύρα Pilsner, προσκαλώντας μας στον απόλυτο BBQ διαγωνισμό!

Kaiser BBQ

Μπορεί να μην του φαίνεται, όμως το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ: η θερμοκρασία έχει ανέβει, ο ήλιος λάμπει πιο πολύ από ποτέ (ακόμη και πίσω απ’ τα περαστικά συννεφάκια) και τα μπαλκόνια, οι κήποι, οι βεράντες κι οι ταράτσες μας, μάς καλούν για όλο και περισσότερο "έξω"

Kaiser BBQ

Κι εννοείται ότι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε το έξω, είναι με ένα περιποιημένο BBQ! Ιδίως τώρα που η Kaiser, η αγαπημένη Pilsner, φέρνει την τέχνη του barbeque στο σπίτι μας και απογειώνει την εμπειρία του ψησίματος, κάνοντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό BBQ master!

Πώς; Προσκαλώντας μας στον απόλυτο BBQ διαγωνισμό!

Από την Πέμπτη 1 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, η Kaiser μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε BBQ Masters, καλώντας μας να απολαύσουμε την αγαπημένη σας Pilsner, να βρούμε τον μοναδικό 9ψήφιο κωδικό LOT σε οποιαδήποτε συσκευασία φιάλης ή κουτιού, και να τον καταχωρίσουμε στο kaisermasters.gr, για να γίνουμε ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα ψησίματος, όπως: 5 premium ψησταριές Weber, 20 ξύλα κοπής Kaiser, 20 premium ποδιές Kaiser, 20 σετ εξοπλισμού barbeque και 35 κιβώτια Kaiser.

Kaiser BBQ

Μάλιστα, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσουμε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να είμαστε ένας από τους μεγάλους νικητές!

Μείνετε συντονισμένοι στο kaisermasters.gr αλλά και στα social media της Kaiser τη Δευτέρα 3 Ιουλίου για την ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού.

Ακολούθησε την Kaiser: 

Instagram: @kaiserbeer 
Facebook: @kaiser 
YouTube: @kaiserbeer

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.