The Wine Barrel: Πάσχα με το κρασί που μας έρχεται.. κουτί!

Το αγαπημένο μας βαρελάκι ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις –ανοιξιάτικες πλέον- στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Wine barrel

Το Wine Barrel είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε out of the box. Καταργώντας όλα τα στερεότυπα, τοποθετεί το κρασί in the box με ένα ποιοτικό προϊόν που θα συντροφέψει όλα τα γέλια και τα τσουγκρίσματα, ενώ δε θα λείψει από τα αναστάσιμα και Πασχαλινά τραπέζια που κοντοζυγώνουν. Μαζεμένοι γύρω από ένα μεγάλο γεμάτο από φαγητά τραπέζι στην αυλή, αυτό που θα συμπληρώσει το εαρινό μπουκέτο αρωμάτων είναι ένα ποτήρι Wine Barrel, έρωτας με την πρώτη γουλιά. 

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Πολυποικιλιακοί οίνοι από εκλεκτούς ελληνικούς αμπελώνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα μας για το wine & food pairing, γιατί φέτος το Πάσχα αποφασίσαμε ότι θα κλέψουμε λίγη από τη δόξα των sommeliers με μόλις τρία κρασιά. Το λευκό (Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc)  ταιριάζει γάντι με τη μαγειρίτσα, αφού η δροσιστική του οξύτητα είναι ιδανική για τη λιπαρότητα του πιάτου. Αν μπορούσαμε να κλείσουμε την άνοιξη σε ένα κουτί, το αποτέλεσμα θα ήταν το ροζέ από Syrah και Grenache Rouge. Γευστικός παράδεισος όταν συνδυάζεται με το κοντοσούβλι, τα πρώτα μεζεδάκια και –γιατί όχι- με τη μαγειρίτσα. Ο επιβλητικός οβελίας δε θα συνοδευτεί με άλλο από το εκφραστικό κόκκινο, από Cabernet Sauvignon και Syrah που θα γεμίσουμε και θα ξαναγεμίσουμε τα ποτήρια μας, αφού το φαγοπότι θα συνεχιστεί για ώρες. Άλλωστε, ο χορός και το γλέντι ανοίγουν την όρεξη.

Κρασί φαγητό Γιορτή

Κι αν δεν καταναλώσουμε τα κρασιά άμεσα, σίγουρα δε θα αγχωθούμε. Διατηρούν τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους ακόμα και 8 εβδομάδες μετά από το άνοιγμα, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Κι αυτό χάρη στη συσκευασία τους, που μας έχει κερδίσει ήδη από το ράφι, γιατί είναι πρακτική, εύκολη στη μεταφορά κι αποθήκευση στο ψυγείο μας και φυσικά eco-friendly αφού είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Για την τιμή δε χρειάζεται να συζητήσουμε‧ η πιο value for money επιλογή, γιατί δε μας αρέσει να συμβιβαζόμαστε.

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Το Wine Barrel δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το κρασί σε γυάλινο μπουκάλι και φέρνει την επ-ανάσταση, κάνοντάς μας να μην ξεκολλάμε από το βρυσάκι του!

thewinebarrel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.