Ανανεώνουμε τη ζωή στο γραφείο με τη βοήθεια της Nespresso Professional

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να κάνει θαύματα στην καθημερινότητά μας, και οι επαγγελματικές κάψουλες της Nespresso Professional είναι εδώ για να προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Nespresso BEK

Με στόχο της να αναδείξει τον καλό αρωματικό καφέ, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, η Nespresso Professional στρέφει τον προβολέα της σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της καθημερινότητας όλων μας: την επαγγελματική μας ρουτίνα. Μας δίνει τη δυνατότητα να την επαναπροσδιορίσουμε, προσθέτοντάς της το αναζωογονητικό άρωμα και τη γεμάτη γεύση ενός εξαιρετικού φλυτζανιού καφέ!

Το γραφείο αλλιώς, με επαγγελματικές μηχανές Nespresso Professional

Συνδεδεμένο, ευέλικτο, ποικιλόμορφο, το εργασιακό περιβάλλον έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, γεμίζοντας την καθημερινότητά μας με ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και ερεθίσματα δημιουργικότητας. Παράλληλα, ευέλικτα ωράρια, online ευκολίες και θεματικές συναντήσεις έχουν κάνει την επιστροφή μας στο γραφείο μια διαδικασία που δεν μας επαναφέρει απλά στους ρυθμούς μας, αλλά μας φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους, χτίζοντας δεσμούς που κάνουν τις ομάδες μας πιο δυνατές.

Nespresso Proffessional

Η Nespresso Professional στηρίζει τις ομάδες αυτές, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν παροχές που σχετίζονται με την καθημερινότητα των εργαζομένων κατά την παραμονή τους στο γραφείο, και δίνοντας μοναδική γεύση σε μια από τις αγαπημένες συνήθειες όλων μας: τον καφέ. Ζώντας σε μια χώρα όπου η συνήθεια του καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι έντονη, η παροχή καφέ στους εργαζόμενους αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο, ώστε να νιώθουμε ακόμη πιο άνετα κατά την επιστροφή μας στο γραφείο.

Εξάλλου, το 84% των υπαλλήλων θεωρούν το διάλειμμα για καφέ εξαιρετικά σημαντικό. Κατά συνέπεια, αφού η επιστροφή στο γραφείο είναι μια πρόκληση για τους εργαζομένους, η ανάγκη για μια επαγγελματική μηχανή καφέ γίνεται επιτακτική, ώστε να νιώσουν πιο οικεία και να αναπτυχθούν εκ νέου οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Με αυτό κατά νού, η Nespresso Professional έχει σχεδιάσει επαγγελματικές μηχανές με υψηλή ενεργειακή απόδοση, που παράγουν την τέλεια ποσότητα και ποιότητα καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού. Κι επειδή ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις, οι μηχανές της Nespresso Professional έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγουν τον τέλειο ζεστό και κρύο καφέ 365 ημέρες τον χρόνο. Μάλιστα, ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου, θα βρείτε την επαγγελματική μηχανή που σας ταιριάζει και θα ανακαλύψετε τις 18 διαφορετικές ποικιλίες καφέ που θα ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Με το βλέμμα στη βιωσιμότητα

Ξεκινώντας μια συνεργασία με τη Nespresso Professional, κάθε εταιρεία και γραφειακός χώρος γίνεται μέρος μιας συντονισμένης  προσπάθειας για την αειφορία, που επισφραγίζεται έμπρακτα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων καψουλών.

Nespresso

Το αλουμίνιο είναι το καλύτερο και πιο κατάλληλο υλικό που διατίθεται σήμερα για την προστασία των αρωμάτων του υψηλής ποιότητας καφέ Nespresso: προστατεύει τη φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ από το οξυγόνο, το φως του ήλιου και την υγρασία. Παράλληλα όμως, είναι και αέναα ανακυκλώσιμο: οι κάψουλες που συλλέγονται από τη Nespresso επαναχρησιμοποιούνται και το υλικό τους παίρνει νέα μορφή, αφού χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, όπως ενός ποδηλάτου Vélosophy ή ενός στυλό.

Ταυτόχρονα, αφού διαχωριστούν από το αλουμίνιο, οι κόκκοι του καφέ μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με πολλούς και ολοένα και πιο καινοτόμους τρόπους. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, ο καφές κομποστοποιείται στις εγκαταστάσεις της Polyeco και χρησιμοποιείται σαν φυσικό λίπασμα.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2022

Οι επαγγελματικές κάψουλες Nespresso ανακυκλώνονται εύκολα και δωρεάν, με τρία απλά βήματα:

  • Παραλαμβάνετε δωρεάν τις σακούλες ανακύκλωσης
  • Γεμίζετε τη σακούλα ανακύκλωσης με χρησιμοποιημένες κάψουλες μέχρι την ένδειξη "μέγιστη ποσότητα” και σφραγίζετε
  • Προσκομίζετε τη σακούλα στο κοντινότερο σημείο ανακύκλωσης Nespresso καψουλών ή την παραδίδετε στον courier της παραγγελίας σας και κρατάτε τη νέα σακούλα, ώστε να επαναληφθεί η διαδικασία

Ως προμηθευτής premium καφέ, η Nespresso αναλαμβάνει ευθύνη για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Μια ευθύνη που δεν τελειώνει με την απόλαυση του καφέ ή τη δέσμευση για ανακύκλωση. Η Nespresso έχει δεσμευτεί να ενεργεί υπεύθυνα με θετικό αντίκτυπο όπου είναι δυνατόν. Τόσο για τους παραγωγούς καφέ της, όσο και για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Nespresso με τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Rainforest Alliance, μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM, κατάφερε ο καφές που φτάνει στον χώρο μας να προέρχεται σε ποσοστό πάνω από το 80% από φάρμες ΑΑΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nespresso Professional https://www.nespresso-pro.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.