Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

Nespresso Colombia Organic

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, αλλά πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει σε μερικά από τα καλύτερα χαρμάνια του κόσμου, αυτή τη φορά φέρνοντας στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας, με τον Nespresso COLOMBIA ORGANIC, της σειράς Origins.

Nespresso Colombia Organic

'Ένας αρμονικός και γλυκός καφές με ψημένες νότες δημητριακών και κόκκινα φρούτα, που ολοκληρώνεται με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί, ο COLOMBIA ORGANIC καλλιεργείται από τοπικούς αγρότες στην περιοχή Τολίμα, συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία με αυστηρές μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας και τις βέλτιστες πρακτικές του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ ™ της Nespresso.

'Έτσι, κάθε φλυτζάνι του Nespresso COLOMBIA ORGANIC κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση του το πάθος της Nespresso Professional για τη φροντίδα των καλεσμένων μας, αλλά και του πλανήτη.

Nespresso Colombia Organic

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Cabbanes': Το σχεδόν speakeasy fine dining της Μυκόνου

Στα ορεινά της Ελιάς και το εστιατόριο του 'Myconian Villa Collection', ο νεαρός σεφ Φίλιππος Σταμπουλής έχει κάτι να πει.

"Koan": Το απροσπέραστο new entry στην έναστρη σκηνή της Κοπεγχάγης

Μινιμαλιστικό, στιλάτο, αιθέριο, με κορεάτικη αύρα σε δανέζικο γευστικό υπόστρωμα. Ο σεφ Kristian Baumann δημιούργησε ένα sui generis εστιατόριο που το λατρεύουν η Κοπεγχάγη και οι γκουρμέ του πλανήτη

Το "Cisore" φέρνει θαλασσινή φινέτσα στη Λευκάδα

Το εστιατόριο του νεαρού σεφ Τάσου Γεωργάκη μπαίνει στη λίστα των καλοκαιρινών μας φαβορί, στρώνοντας τα τραπέζια του στα βοτσαλάκια της Λυγιάς κι απλώνοντας επάνω τους μια κομψή θαλασσινή πρόταση που συνδυάζει τεχνική αρτιότητα και φινετσάτη γεύση, με βαθιά αγάπη και γνώση για τη θάλασσα και τα καλούδια της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Rooster"

Το ολοήμερο στέκι που δένει αρμονικά multi-cultural και μοντέρνα ελληνική κουζίνα με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, μάς περιμένει στο νησί του Ιπποκράτη για τις θερινές μας συναντήσεις.

Επόμενος γαστρονομικός προορισμός: Αντίπαρος

Τρεις άκρως ορεκτικές εξελίξεις κάνουν φέτος το στίγμα της Αντιπάρου να αναβοσβήνει στο γαστρονομικό μας ραντάρ πιο δυνατά από ποτέ, ανοίγοντάς μας όρεξη για έναν καλοφαγικό προορισμό στα σπάργανα.

Η άλλη ανάγνωση της λίστας των The World’s 50 Best Restaurants

Κι αν η φάση έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμη;