Around the table: Η MasterCard στρώνει γιορτινό τραπέζι

Κορυφαία εστιατόρια και ειδικά σχεδιασμένα μενού στρώνουν το μεγάλο τραπέζι της MasterCard, για το νέο γαστρονομικό γεγονός που θα δώσει άλλη γεύση στις γιορτές μας.

MasterCard Around the Table

Tώρα που τα εστιατόρια φορούν τα πιο λαμπερά τους κι η γιορτινή Αθήνα μας καλεί να την απολαύσουμε συναντώντας στα εστιατόρια και τα bar της τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, η MasterCard μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να μαζευτούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, για να μοιραστούμε μια πολύ υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία: το "Around the table".

MasterCard Around the Table

Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει έως το τέλος Δεκεμβρίου, δίνει ξεχωριστεί γεύση στις γιορτές μας μέσα από μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού, σχεδιασμένων αποκλειστικά για το Around the Table. Καταξιωμένοι σεφ σε επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και των μεγάλων χειμερινών προορισμών της Ελλάδας, εμπνέονται από τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, για να δημιουργήσουν μια σειρά από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, με επίκεντρο εξαιρετικά πιάτα κι εμπνευσμένους συνδυασμούς.

MasterCard Around the Table

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη MasterCard, το Around the Table δίνει σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους γρήγορα και εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable - όμως περιμένετε: δεν είναι μόνο τα πιάτα το επίκεντρο της βραδιάς.

Πέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα μενού που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε, το πρόγραμμα του Around the Table περιλαμβάνει και άλλα physical και digital γαστρονομικά happenings, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές, αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες που είναι, πολύ απλά, ανεκτίμητες!

Μάθετε περισσότερα για το Around the Table της MasterCard στο 
priceless.com/aroundthetable.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.