Estrella Damm Gastro Journey 2022

Ταξίδι στη γαστρονομία με οδηγό την Estrella Damm.

Estrella Damm

Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε 20 μαγαζιά της Αθήνας με οδηγό τη δημοφιλέστερη μπύρα της Βαρκελώνης ξεκινά. Από τις 2 μέχρι και τις 26 Ιουνίου, για περισσότερες δηλαδή από 20 μέρες, 20 γαστρονομικοί προορισμοί της Αθήνας μάς προσκαλούν σε μία μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή την Estrella Damm, την αγαπημένη lager με το γεμάτο στόμα και τη μακρά επίγευση, που δροσίζει τα καλοκαίρια μας. Η ευκολόπιοτη αυτή μπύρα, που ευωδιάζει κυρίως δημητριακά και ζύμες, θα συνοδεύσει ειδικά διαμορφωμένα μενού που θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές, για να τα απολαύσετε σε pairings όπου πρωταγωνιστής είναι ένα προϊόν ταυτισμένο απόλυτα με τη γαστρονομία. 

Estrella Damm

Το Estrella Damm Gastro Journey είναι ένας θεσμός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας εγκαινιάζεται για πρώτη φορά, ενώ στόχος είναι κάθε χρόνο να απολαμβάνουμε, σε όλο και περισσότερα σημεία της πόλης, υπέροχους συνδυασμούς με την πασίγνωστη ισπανική μπύρα. Στο ειδικά διαμορφωμένο site athens.estrelladammjourney.com/ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσετε το γαστρονομικό σας ταξίδι. Το καλοκαίρι στην πόλη ξεκινά με γευστικές εμπειρίες, παρέα με την Estrella Damm.

athens.estrelladammjourney.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/01/2023

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

"Choo-Lee": Ένα νέο ασιατικό εστιατόριο στο Γκάζι

Ο Μπεν Προβής επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της Αθήνας με το δικό του εστιατόριο.

Tasty Awards '23: Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης

Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Μία κουβέντα με τον Giovanni Scaraggi, δοκιμάζοντας τα πιάτα του 'Sole Giaguaro'

Μία πρώτη γεύση από το ολόφρεσκο εστιατόριο των Άνω Πετραλώνων, υπό την καθοδήγηση του σεφ πατρόν από το Μπάρι.

Τρώγοντας στο 'Ekiben Kitchen', χαζεύοντας στο 'Ikigai Μarket'

Το πολυδιάστατο project του Άρη Βεζενέ ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας σαν τις ιαπωνικές κερασιές.

Γιώργος Κατάρας και Γιώργος Φελεμέγκας μαζί στη "Hytra"

4 Hands Dinner από τους δύο ταλαντούχους νεαρούς σεφ στη στέγη της Στέγης, στις 30 και 31 Ιανουαρίου.