Estrella Damm Gastro Journey 2022

Ταξίδι στη γαστρονομία με οδηγό την Estrella Damm.

Estrella Damm

Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε 20 μαγαζιά της Αθήνας με οδηγό τη δημοφιλέστερη μπύρα της Βαρκελώνης ξεκινά. Από τις 2 μέχρι και τις 26 Ιουνίου, για περισσότερες δηλαδή από 20 μέρες, 20 γαστρονομικοί προορισμοί της Αθήνας μάς προσκαλούν σε μία μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή την Estrella Damm, την αγαπημένη lager με το γεμάτο στόμα και τη μακρά επίγευση, που δροσίζει τα καλοκαίρια μας. Η ευκολόπιοτη αυτή μπύρα, που ευωδιάζει κυρίως δημητριακά και ζύμες, θα συνοδεύσει ειδικά διαμορφωμένα μενού που θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές, για να τα απολαύσετε σε pairings όπου πρωταγωνιστής είναι ένα προϊόν ταυτισμένο απόλυτα με τη γαστρονομία. 

Estrella Damm

Το Estrella Damm Gastro Journey είναι ένας θεσμός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας εγκαινιάζεται για πρώτη φορά, ενώ στόχος είναι κάθε χρόνο να απολαμβάνουμε, σε όλο και περισσότερα σημεία της πόλης, υπέροχους συνδυασμούς με την πασίγνωστη ισπανική μπύρα. Στο ειδικά διαμορφωμένο site athens.estrelladammjourney.com/ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σχεδιάσετε το γαστρονομικό σας ταξίδι. Το καλοκαίρι στην πόλη ξεκινά με γευστικές εμπειρίες, παρέα με την Estrella Damm.

athens.estrelladammjourney.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.