Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς περιμένουν στο "Θυμάρι"

Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αλλά και σπουδαία συλλογή από οινικά διαμάντια, πρωταγωνιστούν στον ατμοσφαιρικό κήπο ενός παραδοσιακού οικήματος του 1940 στην παλιά πόλη της Λευκάδας.

Θυμάρι Λευκάδα

Με πυρήνα του ένα παραδοσιακό οίκημα του 1940, το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά προκειμένου να μετατραπεί σε ένα σύγχρονης αντίληψης εστιατόριο, αλλά και με δύο αντικριστούς κήπους ως την ατμοσφαιρική σκηνή της κύριας γαστρονομικής του δράσης, το εστιατόριο "Θυμάρι" γράφει τη δική του ιστορία στην Παλιά Πόλη της Λευκάδας από το 2008.

Θυμάρι Λευκάδα

Κάτω από τη ροδιά στον κεντρικό κήπο, και σε ένα σκηνικό από λουλούδια και μυρωδικά, προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες όπως τα φρέσκα λαχανικά, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, οι premium κοπές κρέατος, και το νωπό ψάρι, γίνονται οι πρωταγωνιστές ενός πλούσιου γευστικού ρεπερτορίου, που ενσωματώνει ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία σε μια μοντέρνα ανάγνωση της παράδοσης. Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ του καταλόγου ξεχωρίζει δικαιωματικά το μοσχαρίσιο φιλέτο με σος θυμαριού, πουρέ πατάτας και σπαράγγια, ενώ αξίζει ακόμα να δοκιμάσετε τις προτάσεις με φρέσκα ζυμαρικά που παρασκευάζονται καθημερινά στο "Θυμάρι".

Θυμάρι Λευκάδα

Η ιδιαίτερα ενημερωμένη λίστα κρασιών, με περισσότερες από 150 ελληνικές και ξένες ετικέτες, παίρνει τον πρώτο λόγο στο tapas, wine & cocktail bar του απέναντι κήπου, όπου παλαιωμένοι δυσεύρετοι οίνοι σερβίρονται σε ποτήρι με την μέθοδο Coravin, ενώ ποικιλίες κορυφαίων τυριών και αλλαντικών από την Ελλάδα και τον κόσμο, ευφάνταστες μπρουσκέτες, καρπάτσιο και ταρτάρ έρχονται να συμπληρώσουν την φινετσάτη εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.

Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.