Ο Εκπαιδευτικός Πρωταγωνιστής των Χρυσών Σκούφων 2022

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, που πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής στην επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα το 1998, στήριξε τους Χρυσούς Σκούφους, βάζοντας τη δική του πινελιά στη λαμπερή βραδιά του diner de gala.

ΙΕΚ Δελτα Χρυσοί Σκούφοι 2022

Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρώτο εισήγαγε την ειδικότητα της Μαγειρικής - Chef στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας. Έκτοτε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με τις ειδικότητες Μαγειρικής & Αρτοποιίας -Ζαχαροπλαστικής, διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιοτική κατάρτιση που προσφέρει στους σπουδαστές.

Σήμερα, με έδρα σε 8 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο) αποτελεί την πιο πολυνίκη σχολή σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα, ενώ η πρωτοποριακή 360ο σπουδαστική εμπειρία που προσφέρει, περιλαμβάνει γνώσεις δίπλα στους καλύτερους chef -εκπαιδευτές, καθημερινή εργαστηριακή εξάσκηση σε σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις και σημαντική επιμόρφωση από το δίκτυο των συνεργαζόμενων chef και εταιριών.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 22-23 προγραμματίζονται τα καθιερωμένα Masterclasses Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων chef, όπως ο Arnaud Bignon, o Adam Κοντοβάς, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Μανώλης Στήθος. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κάθε χρόνο, απολαμβάνουν μια επιτυχημένη καριέρα στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών" στη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, υποστηρίζοντας τους Χρυσούς Σκούφους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.