Το ελαιόλαδο που εντυπωσίασε στους Χρυσούς Σκούφους

Το Ιωνίς εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα έφερε τη χρυσή του γοητεία στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022 κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγνή γεύση και την ποιοτική του ανωτερότητα.

Ιωνις

Βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής και γεννημένο από εκλεκτές ελιές ποικιλίας Κορωνέικη, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα" αποτέλεσε ένα από τα highlights του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, φέρνοντας την καθάρια γεύση και την αγνή του ποιότητα στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετανίας.

Ένας υγρός χρυσός στα χέρια των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), το "Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα" αρωματίστηκε με φύλλα κουμαριάς, τα οποία υπογράμμισαν το κομψό φρουτώδες γευστικό του προφίλ, ενώ συνδυασμένο με τουρσί από ξινήθρα, ανέδειξε τα αρώματα πράσινου καρπού του, με τη χαμηλή του οξύτητα να δίνει μια ντελικάτη μπουκιά.

Ελαιόλαδο Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα Χρυσοί Σκούφοι

Συνδυασμένο με το αφράτο ψωμί από βουτυρόγαλα που ετοίμασαν οι σεφ, το "Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα" επιβεβαίωσε τη θέση του ως ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, αποδεικνύνοντας ότι λίγες μόνο κουταλιές αρκούν, για να ξεδιπλώσει την χρυσοπράσινη κομψότητά του ακόμη και στις πιο απαιτητικές των γαστρονομικές περιστάσεων.

Το "Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα" ήρθε κοντά μας από τη NUTRIA ΑΕ, μία 100% ελληνική επιχείρηση με πάνω από 25 έτη παρουσίας στην αγορά. Το εργοστάσιο και η έδρα της εταιρίας βρίσκονται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 150 στρεμμάτων.

Η NUTRIA είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 , ISO 22000:2005, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, BRC Global Standard for Food Safety, IFS Food και τα προϊόντα της διακρίνονται συνεχώς σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς Ποιότητας ελαιόλαδου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.