«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Το στιλάτο beach resto γράφει ένα ενδιαφέρον all day σενάριο απόδρασης πάνω στην άμμο.

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη

Ο χώρος

Ένα ενδιαφέρον all day σενάριο γράφει από πέρσι το «Nakal» πάνω στην άμμο του Πόρτο Ράφτη. Ο χώρος του παλιού «Kalua» μεταμορφώθηκε από τον γνωστό διακοσμητή Γιώργο Παντελούκα σε ένα στιλάτο beach resto & bar που αναπνέει σε boho chic ύφος και ξεδιπλώνει τη δράση του σε επίπεδα, ξεκινώντας από την αμμουδιά με τα κομψά daybeds και τις πλεκτές ομπρέλες και φτάνοντας μέχρι τον χώρο του εστιατορίου αλλά και την πισίνα, που βρίσκεται στα μετόπισθεν.

Highlight

Ο υπέροχος κυματιστός «ουρανός» από ανοιχτόχρωμα σκοινιά που έχει για στέγη του ο χώρος του εστιατορίου. Καθισμένος από κάτω του, στις ετερόκλητες αναπαυτικές καρέκλες από φυσικά υλικά και τα τραπέζια από σκουρόξανθο γυαλιστερό ξύλο, χαίρεσαι την ατμόσφαιρα και τη θέα στον ήμερο γαλάζιο κόλπο.

Η κουζίνα

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 1

Επικεφαλής της κουζίνας είναι η Ιωάννα Μπουρλόκα, στην πρώτη της σόλο εμφάνιση ύστερα από τη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του MasterChef. Το sushi menu έχει την υπογραφή του Αντώνη Κουρκουτά, ενώ τα επιδόρπια επιμελείται ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης.

Το μενού

Η γευστική πρόταση ανοίγεται αναμενόμενα προς πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, υπηρετώντας τις ανάγκες του χώρου. Υπάρχει ειδικό μενού που κατεβαίνει στην παραλία, ενώ η κύρια κάρτα για το χώρο του εστιατορίου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του από το μεσημέρι, κινείται σε μοντέρνα πολυσυλλεκτική λογική, προσφέροντας αρκετές επιλογές σε φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότο και κρέας σε διάφορες κοπές.

Ξεχωρίσαμε

«Nakal»: σαν σε διακοπές στο Πόρτο Ράφτη - εικόνα 2

Το πρωτότυπο ταρτάρ ελληνικής σαλάτας με μους φέτας που στέκεται πάνω σε βάση από χαρούπι, αλλά και το ενδιαφέρον πιάτο «Sea Garden», με φιλεταρισμένο λαβράκι που περιβάλλεται από λαχανικά και αχνιστά μύδια. Στην ενότητα του sushi, τιμήσαμε τα rolls με τραγανή tempura γαρίδας, ενώ το γλυκό φινάλε ήρθε με τη δροσιστική σεμιφρέντο εξωτικών φρούτων «Exotic», με κομποτέ ανανά και namelaka dulce de leche.

Σημειώστε ακόμα....

Πως τα signature cocktails επιμελείται ο βραβευμένος bartender Άρης Χατζηαντωνίου, ενώ συχνά πυκνά τις μουσικές επιλέγουν γνωστοί DJs.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.