Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Σπέσιαλ γεύσεις κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου του Λυκαβηττού.

Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Συνηθίζει να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε το πολυτελές «St. George Lycabettus», που από την Πέμπτη 1/7 λανσάρει ξανά τις πολύ αγαπημένες BBQ Thursdays. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, το πανέμορφο «Vertigo Pool Club» στην κορυφή του ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πόλη, αλλάζει γευστική ρότα και σερβίρει ένα πλούσιο ειδικό μενού που δίνει έμφαση στο κρέας και τα θαλασσινά (€ 40 κατ’άτομο).

Η αρχή γίνεται με πολλές επιλογές στο salad bar και η συνέχεια περιλαμβάνει είτε το mixed grill κρεατικών (παϊδάκι αρνίσιo, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, χοιρινό φιλέτο, κοτόπουλο φιλέτο, χωριάτικο λουκάνικο) είτε εκείνο των θαλασσινών (γαρίδες με λέμονγκρας, φιλέτο τσιπούρας με verbena, σαρδέλα με λαιμ, σουβλάκι σολομού με κρεμμύδι, χταπόδι με ρίγανη), καθένα από τα οποία συνοδεύεται από τα παρελκόμενα του. Εξίσου πλουσιοπάροχο είναι και το γλυκό φινάλε που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα φοντάν σοκολάτας με παγωτό και τσιζκέικ με μαυροκέρασο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.