Το «St. George Lycabettus» ετοιμάζει βραδιά πανσελήνου στον Λυκαβηττό

Ξανά κοντά μας βρίσκεται το «St. George Lycabettus», προσφέροντας πολλές και διαφορετικές ιδέες για mini αποδράσεις από την καθημερινότητα αλλά και για την Πανσέληνο που πλησιάζει.

Το «St. George Lycabettus» ετοιμάζει βραδιά πανσελήνου στον Λυκαβηττό

Ξανά κοντά μας βρίσκεται το «St. George Lycabettus», προσφέροντας πολλές και διαφορετικές ιδέες για mini αποδράσεις από την καθημερινότητα αλλά και για την Πανσέληνο που πλησιάζει. Εν αρχή ην ασφαλώς το pool bar «Vertigo» στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου του Λυκαβηττού, που συνδυάζει το all day lounging πλάι στην πισίνα με τα προσεγμένα ελαφριά πιάτα που περιλαμβάνουν από δροσιστικές σαλάτες και υγιεινά σνακ μέχρι poke bowls, burgers και άλλα πολλά.

Εξίσου δυνατά παίζει όμως και το κεντρικό εστιατόριο «La Suite Lounge» με τις βεράντες πανοραμικής θέας, τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου και τις ειδικές θεματικές βραδιές, όπως οι BBQ Thursdays κάθε Πέμπτη. Ειδικά μάλιστα για τη βραδιά της Πανσελήνου που πλησιάζει (26/5), ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα ειδικό full moon menu τριών πιάτων (€ 35 κατ’άτομο) που περιλαμβάνει και welcome cocktail για να το απολαύσετε ατενίζοντας το γεμάτο φεγγάρι από τις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.