Ο chef Fahd Kassem φέρνει τον Λίβανο στο «six d.o.g.s»

Γνωστός για ανατρεπτικά projects όπως το πάλαι ποτέ Tip the Chef, αλλά και πιο πρόσφατα οι Guerilla Chefs, ο Fahd Kassem αφήνει για λίγο το food truck του στην άκρη για να αναλάβει την κουζίνα του «six d.o.g.s».

Ο chef Fahd Kassem φέρνει τον Λίβανο στο «six d.o.g.s»

Λιβανέζικες μυρωδιές θα γεμίσουν την Αβραμιώτου αμέσως μετά την επανεκκίνηση της εστίασης, αφού ο chef Fahd Khassem, γνωστός για ανατρεπτικά projects όπως το πάλαι ποτέ Tip the Chef, αλλά και πιο πρόσφατα οι Guerilla Chefs, φέρνει τις γεύσεις της καταγωγής του στην κουζίνα του «six d.o.g.s», για ένα project που ετοιμάζεται καιρό.

Συγκεκριμένα, πιάτα που θα αντλούν από την λιβανέζικη παράδοση, αλλά θα αμπαλάρουν τη νοστιμιά τους με ανανεωτική προσέγγιση, θα γεμίσουν την πρωινή και μεσημεριανή κάρτα του «six d.o.g.s». Έτσι, πιάνοντας τον μίτο του ήδη πετυχημένου ταϊλανδέζικου βραδινού μενού, το ανήσυχο στέκι της Αβραμιώτου θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα urban χαρακτήρα του breakfast & lunch μενού, εδραιώνοντας στις γεύσεις έναν αέρα εξωτισμού άκρως ταιριαστό με τον ζωηρό του κήπο.

Πολλά plant based πιάτα, αλλά και μπόλικο αρνάκι (κατά τα λιβανέζικα πρότυπα, όμως με ελληνική νοστιμιά) θα συνθέσουν το μενού που θα ξεκινά από νωρίς, με επιλογές πρωινού όπως το Beirut Breakfast, όπου βραστά αυγά, λιβανέζικα φούλια, μελάσες, ταχίνι και άλλες λιχουδιές, θα απλώνονται στο τραπέζι, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το γευστικό παλίμψηστο του αθηναϊκό κέντρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.