3 νέες ιδέες νοστιμίζουν το καινούργιο lockdown

«Matsuhisa Athens», «St. George Lycabettus» και «Royal Monkey» ρίχνονται στην αρένα της τροφοδιανομής προσφέροντας τα γευστικά τους πυρομαχικά για τις ημέρες του Νοεμβρίου που θα περάσουμε στο σπίτι.

3 νέες ιδέες νοστιμίζουν το καινούργιο lockdown

Όσο ο κορονοϊός δείχνει τα δόντια του, αναγκάζοντας μας να στερηθούμε τις εξόδους στα αγαπημένα μας στέκια όλο το Νοέμβρη, όλο και πληθαίνουν εκείνα που επιλέγουν την οδό του delivery ή της τροφοδιανομής επί το ελληνικότερο για να νοστιμίσουν οι ημέρες που πρόκειται να περάσουμε στο σπίτι. Σε σύγκριση μάλιστα με την περίοδο του περασμένου Μαρτίου, αυτήν τη φορά ίσως και να έχουμε περισσότερες fine dining επιλογές, αν κρίνουμε για παράδειγμα από το premium delivery που λάνσαρε μόλις το «Matsuhisa Athens». Η παγκοσμίως διάσημη γιαπωνέζικη κουζίνα του Nobu έρχεται λοιπόν στο σπίτι σε πολυτελή οχήματα της BMW, επιφυλάσσοντας από το εμβληματικό black cod μέχρι τα εξαίσια και πολύ ιδιαίτερα sushi rolls αλλά και τα signature cocktails από το Umi Bar που θα διαλέξετε από το ειδικό μενού στο website του εστιατορίου.

Το πολυτελές «St. George Lycabettus» μπορεί να μην κάνει delivery την βραβευμένη θέα του από τις πλαγιές του Λυκαβηττού, φροντίζει ωστόσο να μας στείλει στο σπίτι το σύνολο της γευστικής πρότασης του εστιατορίου «La Suite Lounge». Μέσω της υπηρεσίας e-catering του ξενοδοχείου, φυλλομετρούμε τα διαφορετικά μενού που έχει ετοιμάσει ο executive chef Βασίλης Μήλιος, όπως το greek aromatic, το brunch αλλά και το εξειδικευμένο Poke menu, και οργανώνουμε μια ωραία βραδιά για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για τους διαμένοντες στα βόρεια τέλος, η νέα κάρτα του «The Royal Monkey» είναι ό,τι πρέπει για να εξερευνήσετε στο σπίτι τις ωραίες multi culti γεύσεις που επιμελείται με ιδιαίτερη όρεξη ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Λιόκας. Fish & chips, μοσχαρίσιο ταρτάρ με πίκλες μουστάρδας αλλά και γιαπωνέζικα σουβλάκια yakitori ζευγαρώνουν απολαυστικά με τα εξωτικά κοκτέιλ του Αντώνη Μπούκα, που ακολουθούν και αυτά την περιήγηση του «Βασιλικού Πιθήκου» στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.