Η ανατρεπτική ελληνική pub που αναβίωσε τη μαγική αυλή του Σινέ Ψυρρή συνεχίζει να αποτελεί place to be για κάθε στιγμή και διάθεση της ημέρας και μας υποδέχεται ανανεωμένη. Ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε, τα signature cocktails του Δημήτρη Κιάκου και της ομάδας του σερβίρονται και στην ταράτσα του όμορφου κτιρίου, ενώ την κουζίνα στο «Λοκάλι» επιμελείται πλέον ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μαζί με τον στενό του συνεργάτη Ανέστη Ποιμενίδη. Το ολοκαίνουργιο μενού προτείνει ιντριγκαδόρικα πιάτα για τη μέση που εμπνέονται από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι σαν τα αλμυρά λουκουμαδάκια ελληνικών τυριών, το αλλιώτικο Vitellο Αλοννησάτο με τόνο Αλοννήσου, οι κροκέτες κοκκινιστού κόκορα και το χοιρινό αγκιναράτο. Δεν λείπουν ακόμα οι ιδέες για ελληνικό brunch, όπως ένα club sandwich με σύγκλινο Μάνης, καθώς και ένα παιδικό μενού, ενώ ο κατάλογος θα ανανεώνεται συχνά ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους.
Νέος αέρας στο «Λοκάλι»
Ανανεωμένο μας υποδέχεται το πολύ δημοφιλές στέκι του Θησείου, με ολοκαίνουργιες γεύσεις διά χειρός του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.