Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Ανανεωμένο μας υποδέχεται το πολύ δημοφιλές στέκι του Θησείου, με ολοκαίνουργιες γεύσεις διά χειρός του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Η ανατρεπτική ελληνική pub που αναβίωσε τη μαγική αυλή του Σινέ Ψυρρή συνεχίζει να αποτελεί place to be για κάθε στιγμή και διάθεση της ημέρας και μας υποδέχεται ανανεωμένη. Ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε, τα signature cocktails του Δημήτρη Κιάκου και της ομάδας του σερβίρονται και στην ταράτσα του όμορφου κτιρίου, ενώ την κουζίνα στο «Λοκάλι» επιμελείται πλέον ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μαζί με τον στενό του συνεργάτη Ανέστη Ποιμενίδη. Το ολοκαίνουργιο μενού προτείνει ιντριγκαδόρικα πιάτα για τη μέση που εμπνέονται από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι σαν τα αλμυρά λουκουμαδάκια ελληνικών τυριών, το αλλιώτικο Vitellο Αλοννησάτο με τόνο Αλοννήσου, οι κροκέτες κοκκινιστού κόκορα και το χοιρινό αγκιναράτο. Δεν λείπουν ακόμα οι ιδέες για ελληνικό brunch, όπως ένα club sandwich με σύγκλινο Μάνης, καθώς και ένα παιδικό μενού, ενώ ο κατάλογος θα ανανεώνεται συχνά ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.