Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Στο αγαπημένο ψαροφαγικό στέκι της Νέας Κηφισιάς, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον βραβευμένο του συνάδελφο Άγγελο Ναουμίδη μια βραδιά γεμάτη ιώδιο.

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο

Gastro-στέκι μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας με κουζίνα υψηλών στροφών και δημιουργική υπογραφή χάρη στον σεφ Βασίλη Τσατσάκη, το «Άδολο», κηφισιώτικο αδερφάκι της οικογένειας των «Ψαράδων», υποδέχεται στην ζεστή του σάλα έναν εξίσου σπουδαίο εκπρόσωπο της θαλασσινής γεύσης, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Για μία μοναδική βραδιά γεμάτη ιώδιο, ο Άγγελος Ναουμίδης του βραβευμένου εστιατορίου «Ναουμίδης» της Φλώρινας (ΒΕΚ 2020) κατεβαίνει στην Αθήνα και μαζί με τον Βασίλη Τσατσάκη συνθέτει ένα μενού πέντε βημάτων, με πιάτα όπως μαγιάτικο σε σασίμι, μαριναρισμένο με αγουρίδα, ψίχα ντομάτας και φύτρα από ραπανάκια, ή η σολομοπέστροφα Καϊμακτσαλάν καρυδάτη με φρικασέ από βλήτα, να συναντούν τους ιδανικούς τους παρτενέρ, χάρη στην συνέργεια του Domaine Claudia Papayianni.

Το ειδικό μενού, που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Από το Βορρά ως το Νότο», έρχεται στην bonmarché τιμή των 50 ευρώ κατ’ άτομο.

Αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Δυναμικό gastro-event στο Άδολο - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.