Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη από τις 12/9.

Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Τα καλοκαίρια του τα περνά παραδοσιακά στην Άνδρο το όμορφο ψαρο-εστιατόριο «Mastello», αλλά πάντα το Σεπτέμβρη επιστρέφει στην Αθήνα. Έτσι και φέτος, ανοίγει ξανά τις πόρτες και την open air αυλή του στην Αργυρούπολη από τις 12/9 όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας. Το μοντέρνο θαλασσινό σενάριο του σεφ περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις, που καλύπτουν το φάσμα από μια ταλιάτα τόνου με τσιγαριστά χόρτα και σάλτσα μοσχολέμονου ή το μαγιάτικο φρικασέ με φρέσκα βλαστάρια και πουρέ σελινόριζας μέχρι ένα λαβράκι με κρούστα ντομάτας και θυμάρι που σερβίρεται με ξινό τραχανά ή ένα κριθαρότο καραβίδας για όσους αγαπούν τη θαλασσινή pasta.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.