H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy»

Το γλυκό καλοκαιράκι χτύπησε την πόρτα των αγαπημένων μας «nice n easy», φέρνοντας μαζί του ολοκαίνουργιες healthy γεύσεις αλλά και νέα, ειδικά και πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής.

H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy»

Το γλυκό καλοκαιράκι χτύπησε την πόρτα των αγαπημένων μας «nice n easy», φέρνοντας μαζί του ολοκαίνουργιες healthy γεύσεις αλλά και νέα, ειδικά και πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, που τηρούνται απα­ρέγκλιτα σε όλα τα καταστήματα του gourmet & bio-healthy ομίλου εστιατορίων. Είτε λοιπόν δώσουμε ραντεβού στο μαγαζί του Κολωνακίου είτε στην Κηφισιά, το τραπέζι μας στρώνεται στη σκιά της Marilyn Monroe και άλλων μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ, έτοιμο να υποδεχτεί υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις, όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα Frank Sinatra, με ψητές ρίζες και σάλτσα τσιμιτσούρι, η χυμώδης βουβαλίσια burrata Otis Redding, με πέστο από φιστίκια Αιγίνης και κονφί κολοκύθας, αλλά και τα μπιφτέκια γαλοπούλας Pamela Anderson, που ζυμώνονται με βρώμη και συνοδεύονται από λευκό και άγριο ρύζι.

H healthy όψη του καλοκαιριού στα «nice n easy» - εικόνα 1

Νέοι θρεπτικοί πειρασμοί καραδοκούν επίσης στο νέο all day menu, όπως το εκπληκτικό Power bowl με τρίχρωμη κινόα, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, ρόδι και άλλα πολλά, που μας δίνουν ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα, ενώ πολλές vegetarian και vegan επιλογές συμπληρώνουν, όπως πάντα, το γευστικό παζλ της ευεξίας. Όλες μάλιστα οι προτάσεις των «nice n easy» έρχονται πλέον στο σπίτι ή το γραφείο με υπηρεσίες ντελίβερι, για να είναι όλα όμορφα και εύκολα.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.