Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής έφτιαξαν ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Όταν πριν από δύο χρόνια η αγαπημένη τετράδα των σεφ της «Cookoovaya» αποφάσισε να παρουσιάσει τη δική της οπτική για το εθνικό μας streetfood, κινήθηκε με τον σοφό τρόπο που μας έχει συνηθίσει. Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής, αφού πρώτα βρήκαν έμπνευση στο παρελθόν, έφτιαξαν τελικά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή. Η ιδανική στέγη για το «Hoocut» βρέθηκε σε ένα κτίριο του Μεσοπολέμου στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, που διαμορφώθηκε σχεδόν θεατρικά, για να παραπέμπει τρόπον τινά σε αγορά.

Τίποτα δεν είναι έτοιμο εδώ, όλα γίνονται γρήγορα, όχι όμως βιαστικά, με απόλυτο σεβασμό στα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και τεχνικές απλές, που ωστόσο κουβαλούν σκέψη. Οι πίτες φουρνίζονται στο αρτοποιείο, οι σαλάτες και τα παρελκόμενα κόβονται la minute στο μανάβικο, ενώ ο «γύρος» παρασκευάζεται, επιτόπου και αυτός, στο κρεοπωλείο. Και καθόλου δεν θυμίζει το γύρο που έχουμε συνηθίσει, μια και φτιάχνεται από λεπτές φέτες εκλεκτού κρέατος που προτείνονται σε επιλογές για κάθε διάθεση.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut» - εικόνα 1

Από πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα μέχρι ανοιχτή πίτα με ψητό κρέας (χοιρινό, κοτόπουλο ή ακόμη και δικό τους λουκάνικο), ό,τι κι αν διαλέξετε θα χαρείτε ένα σουβλάκι εξαιρετικό, με γεύση ατόφια, και σίγουρα θα συμφωνήσετε πως στο «Hoocut» το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων παίρνει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.