To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα.

To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του

Σε φοβερή φόρμα βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι το σούπερ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, έχοντας εξελίξει την κουζίνα του με νέα και πιο ψαγμένα πιάτα, αλλά χωρίς να χάσει την ταυτότητά του, τη χαλαρή οικειότητα και την ποιοτική ψαροφαγία σε πολύ οικονομικό πακέτο, οι οποίες το έχουν κάνει σημείο αναφοράς στην πόλη εδώ και μία δεκαετία.

Τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά, η σαρδέλα, ο γαύρος, το φρέσκο θράψαλο, που έρχονται άψογα τηγανισμένα και πάντα σε πληθωρικές μερίδες, είναι εδώ, όπως τα έχουμε αγαπήσει, σερβιρισμένα κλασικά στο τηγανάκι· για όσους όμως από τους πιστούς πελάτες αναζητούν και κάτι διαφορετικό δεν λείπουν και τα νέα, πιο εξελιγμένα πιάτα, όπως το νοστιμότατο καλαμάκι με γάμπαρη Αμβρακικού και σουπιά με spicy σαλτσούλα. Πολλή δουλειά έχει γίνει και στα ωμά, όπως το εξαιρετικό σεβίτσε με λαβράκι και γαρίδα και το καρπάτσιο τόνου, ενώ αν η όρεξη τραβάει ένα μεγάλο ψάρι στη σχάρα οι επιλογές είναι φρεσκότατες. Το μαγαζί αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα, με την κάβα να έχει ενισχυθεί με πιο ιδιαίτερες ελληνικές αλλά και διεθνείς ετικέτες.

To «Σαρδελάκι… με Θέα» εξελίσσεται όμορφα, παρέα με το φανατικό κοινό του - εικόνα 1

Για την τοποθεσία τα λόγια περιττεύουν, με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, μαζί και μοναδικά ηλιοβασιλέματα, να φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό που αναζητάμε αυτήν την εποχή. Μάλιστα, ένας νέος χώρος, το «Σαρδελάκι… με Θέα Πριβέ», σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πυροβολείο πάνω στα βράχια, προστέθηκε στη βεντάλια των επιλογών, βγάζοντας μόλις 15 τραπέζια σε μια χερσόνησο – αυτά είναι και τα μοναδικά που χρειάζονται κράτηση. Το σκηνικό έχει μια άγρια ομορφιά, ενώ προσφέρει μια πιο premium εμπειρία, πάντα με το νεανικό cool ύφος του σέρβις το οποίο χαρακτηρίζει το μαγαζί και συντελεί στη μοντέρνα χαλαρότητα που εκπέμπει.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαρδελάκι... με Θέα

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.