Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού να καθυστέρησε λίγο το άνοιγμα του «Huracan» για το οποίο σας είχαμε ήδη γράψει από τον Φεβρουάριο, την ερχόμενη Δευτέρα 25 του μηνός ωστόσο, το ολοκαίνουργιο bar restaurant ανοίγει τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται ο Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια νέα κολεξιόν ιαπωνοπερουβιανών γεύσεων που περιλαμβάνουν από πολλά και διαφορετικά σεβίτσε και τιραντίτο μέχρι gyozas, causas, εξωτικά rolls αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κυρίως σαν το iberico με πουρέ από οξαλίδα και σάλτσα τεργιάκι ή το λαβράκι με χειροποίητη κρέμα tofu και κόκκινο κάρι. Το επίκεντρο της δράσης θα βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτη φάση στον ανοιχτό κήπο με την πέτρα, τα bamboo και τις βουκαμβίλιες, ενώ τα signature cocktail της Πένης Αγριμανάκη θα παντρεύουν και αυτά την Ιαπωνία με το Περού.

i Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα | 2108940080

Περισσότερες πληροφορίες

Huracan

Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.