Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα έχει τη γεύση της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές στο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα.

Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Το πολύ όμορφο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Four Seasons» μπαίνει σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας κι ετοιμάζει έναν πολύ ξεχωριστό μεσημεριανό μπουφέ με γεύσεις της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές. Η αρχή γίνεται ασφαλώς με φρεσκοψημένη λαγάνα και σπιτική ταραμοσαλάτα, περνώντας παράλληλα από το Oyster Raw Bar για μια καλή ποικιλία από ελληνικά όστρακα και κρύα θαλασσινά φουλ του ιωδίου. Στα ζεστά πιάτα θα υπάρχουν επιλογές σαν τις Jumbo γαρίδες σαγανάκι με linguini και αυγοτάραχο, το χταπόδι στιφάδο, το κριθαρότο με φρέσκα θαλασσινά, ενώ πολλά και διαφορετικά επιδόρπια θα ολοκληρώνουν τη σαρακοστιανή πανδαισία. Ο καιρός προβλέπεται αίθριος οπότε κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά θα τα χαρείτε στην πανέμορφη βεράντα του εστιατορίου που ατενίζει τον Σαρωνικό, ενώ τη φροντίδα των παιδιών θα αναλάβει το εξαιρετικό kids club του «Four Seasons».

12:30-16:30, τιμή ανά άτομο: € 75, παιδιά έως 12 ετών -50% και έως 5 ετών δωρεάν. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2108901199

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.