Συνέχεια στα πολύ ενδιαφέροντα θεματικά events που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν δίνει ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης, διοργανώνοντας μια ειδική βραδιά με νησιωτική αύρα υπό τον εύγλωττο τίτλο «Η θάλασσα μέσα μας» (19/2). Με έμπνευση από την Κρήτη, τη Σύρο και τη Σκόπελο -επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι ο ιδιοκτήτης και σεφ του συριανού εστιατορίου «Ηλιοβασίλεμα» Κώστας Μπουγιούρης και ο φωτογράφος Παναγιώτης Μπελτζινίτης- το ειδικό μενού της βραδιάς αποτελείται από 7 στάδια ( € 48 / άτομο), καθένα από τα οποία θα σερβιριστεί σε αρμονία με κρασιά από το Οινοποιείο Γεωργίου Λαφαζάνη.
Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο»
Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς.