Αυτές τις ημέρες που όλο και πυκνώνουν οι βόλτες μας στην καρδιά του downtown, το «Επτά 7» βάζει μια νόστιμη ιταλική πινελιά ανοίγοντας τα σαββατοκύριακα 21& 22 και 28 & 29/12 και το μεσημέρι. Στη σάλα του ατμοσφαιρικού εστιατορίου του Θησείου που έκανε πρόσφατα γευστικό restart αποτίνοντας φόρο τιμής στην ιταλική κουζίνα του αείμνηστου σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι μας περιμένουν, ανάμεσα σε άλλα, χαρακτηριστικές γεύσεις όπως τα σπαγγέτι Pomodori, Carbonara ή Cacio & Pepe, ένα ριζότο με παρμεζάνα και λεμόνι, μια Pizza Fritta ή μια Saltimbocca alla Romana αλλά και το signature επιδόρπιο Ab Fab που έχει αφήσει εποχή στην Αθήνα.