Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης προσκαλεί τον γνωστό pastry chef Χρήστος Βέργαδο για μια βραδιά με θέμα «Γευστικά Είδωλα».

Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»

Η νέα σεζόν φέρνει συνέχεια στις προσκλήσεις που απευθύνει ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου της Νέας Κηφισίας Βασίλης Τσατσάκης σε επώνυμους καλεσμένους για ξεχωριστές γευστικές βραδιές. Καλεσμένος του στις 26/9 είναι ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος και το ειδικό μενού που κοστίζει € 40 κατ’άτομο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ιδέες: από το ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, φρέσκο σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά ή την τηγανιτή σουπιά πάνω σε κρέμα από σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου που βρίσκουμε στα ορεκτικά μέχρι το ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας που επιφυλάσσουν τα κυρίως, αλλά και το γλυκό φινάλε με κορμό αρμενοβίλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.