Η νέα σεζόν φέρνει συνέχεια στις προσκλήσεις που απευθύνει ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου της Νέας Κηφισίας Βασίλης Τσατσάκης σε επώνυμους καλεσμένους για ξεχωριστές γευστικές βραδιές. Καλεσμένος του στις 26/9 είναι ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος και το ειδικό μενού που κοστίζει € 40 κατ’άτομο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες ιδέες: από το ταρτάρ τόνου με κρεμμύδι κονφί, αρωματικό σιρόπι τσίλι, φρέσκο σχοινόπρασο και σαντιγί ταραμά ή την τηγανιτή σουπιά πάνω σε κρέμα από σπανακόρυζο και σαντιγί από αρσενικό Νάξου που βρίσκουμε στα ορεκτικά μέχρι το ριζότο γαρίδας μαγειρεμένο σε ζωμό αστακού με μους καπνιστής φέτας που επιφυλάσσουν τα κυρίως, αλλά και το γλυκό φινάλε με κορμό αρμενοβίλ.
Τσατσάκης και Βέργαδος στο «Άδολο»
Ο executive chef του θαλασσινού εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης προσκαλεί τον γνωστό pastry chef Χρήστος Βέργαδο για μια βραδιά με θέμα «Γευστικά Είδωλα».