Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens», συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση διά χειρός Arnaud Bignon.

Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens» από την οικογένεια της Autograph Collection στην καρδιά της πόλης, συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση με επίκεντρο το μητροπολιτικής αισθητικής εστιατόριο «Symposium».

Πρόκειται για το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με all day χαρακτήρα και μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις σε επιμέλεια του διάστερου σεφ Arnaud Bignon και υπό τη γενικότερη εποπτεία του Απόστολου Τραστέλη. Στο μενού βρίσκουμε για παράδειγμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική σαλάτα με πολύχρωμα τοματίνια, ζωμό αγγουριού, παγωτό φέτας και τσιπς από μαύρη ελιά Άμφισσας, ορεκτικά με γαλλικές πινελιές σαν το φουαγκρά με τσάτνεϊ σύκου και κάποιες κύριες προτάσεις με κρέας ή ψάρι όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια, πέστο βασιλικού, τσορίθο και πιπεριά Φλωρίνης.

Η δράση απλώνεται ακόμα στο «Plato Bar & Lounge» με την εντυπωσιακή κάβα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το Aether Restaurant Bar που βρίσκεται στο rooftop και χαρίζει πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.