Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada»

Μεζέ και παρέα, παγωμένες μπίρες και comfort νοστιμιές προσφέρει το ψαγμένο μεζεδοπωλείο νέας γενιάς του ομίλου Καστελόριζο.

Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada»

Το καλοκαίρι στην πόλη θέλει μεζέ και παρέα, παγωμένες μπίρες και comfort νοστιμιές, εύκολες και προσιτές εξόδους με την οικογένεια και τους φίλους που να μπορείς να τις επαναλάβεις ξανά και ξανά. Ακριβώς αυτό προσφέρει το «Mezze Glyfada», το ψαγμένο μεζεδοπωλείο νέας γενιάς του ομίλου Καστελόριζο, που γιορτάζει τη μοιρασιά και τη ζεστασιά της κουλτούρας του μεζέ. Κάτω από τις ομπρέλες, έξω, εκεί όπου η οδός Φοίβης συναντά τη Μεταξά, έχει στηθεί μια μικρή εξοχή, ενώ η ατμοσφαιρική και φιλικά μίνιμαλ σάλα με τις νοσταλγικές αναφορές στην παλιά Αθήνα σε προκαλεί να χαλαρώσεις.

Η χαρά του τρώγειν στο «Mezze Glyfada» - εικόνα 1

Στο εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση μενού θα ανακαλύψετε νοστιμότατους μεζέδες της θάλασσας αλλά και της στεριάς, από φρέσκο ψαράκι ή γαρίδες τηγανητές και αβγά μάτια με πατατούλες και απάκι Κρήτης, που σερβίρονται σε τηγανάκι, μέχρι τα πολύ δημοφιλή ψητά της ώρας (μικρές σούβλες για 2 άτομα, που περιλαμβάνουν φιλέτο μοσχάρι, ζουμερό κοτόπουλο, φιλέτο σολομού) σε μοντέρνα ξύλινα πλατό. Ό,τι κι αν δοκιμάσεις είναι ζημιά! Δεν είναι τυχαίο που το εμπνευσμένο concept του μεζεδοπωλείου στη Γλυφάδα κέρδισε αμέσως τους Αθηναίους και το «Mezze Glyfada» παραμένει πέντε χρόνια μετά το άνοιγμά του το ίδιο δημοφιλές, προσελκύοντας σταθερά κόσμο από την ευρύτερη γειτονιά αλλά και απ’ όλη την Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.