Αγαπάμε να επιστρέφουμε στο πλέον δημοφιλές ψαρομάγαζο του Χαλανδρίου, ειδικά αυτήν την εποχή που η δροσερή αυλή με τον πλάτανο-σήμα κατατεθέν, τα γαλάζια χρώματα και τα μεγάλα ξύλινα παράθυρα μας μεταφέρει απευθείας σε κάποιο νησί με θέα στον καλοκαιρινό ουρανό. Ένας άλλος λόγος είναι, ασφαλώς, το φαγητό. Εδώ μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουμε εκλεκτά και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά (οι ιδιοκτήτες έχουν το γνωστό ιχθυοπωλείο Γοργόνα στο Νέο Ψυχικό), μαζί με τις ευφάνταστες γεύσεις που προτείνει ο έμπειρος σεφ και συνιδιοκτήτης Μιχάλης Τζόβας.
Τα ολόφρεσκα όστρακα και τα must της ωμοφαγίας, όπως το καρπάτσιο και το ταρτάρ, έχουν την τιμητική τους, μαζί με άλλες σπεσιαλιτέ που ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα με την ψαριά της ημέρας και την έμπνευση του σεφ: σαγανάκι πεσκανδρίτσας, κριθαρότο φρέσκιας καραβίδας, χειροποίητα παριανά γαριδοπιτάκια με κρέμα τυριού και άνηθο, ψάρι ημέρας ψημένο σε κρούστα αλατιού. Η δημιουργικότητα όμως δεν σταματάει εδώ, αφού μπορεί να πετύχουμε και πιάτα όπως το ριζότο φρέσκου ψαριού με λαχανικά και κρόκο Κοζάνης ή το εντυπωσιακό μπουκέτο αχνιστών θαλασσινών σε ζωμό γαρίδας.
Πολύ δελεαστικά είναι πάντα και τα γλυκά ημέρας, που περιλαμβάνουν από τιραμισού και σοκολατόπιτα μέχρι πορτοκαλόπιτα και cheesecake με μαρμελάδα λεμόνι. Όσο για το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στο Χαλάνδρι, ευτυχώς το μαγαζί συνορεύει με δύο ιδιωτικά πάρκινγκ, κάνοντας έτσι την επίσκεψή μας εύκολη υπόθεση.