Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε μια από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες καλοκαιριού, με υπέροχη θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και συναρπαστικές πολυνησιακές γεύσεις και σούσι.

Η τοποθεσία του εστιατορίου, σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα και με ένα από τα ομορφότερα τοπία της αττικής ριβιέρας να απλώνεται μπροστά σας, είναι μοναδική. Αξίζει να πάτε νωρίς για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στο πέλαγος με μια από τις καλοφτιαγμένες classic ή signature cocktail προτάσεις του καταλόγου που ξεχειλίζουν εξωτικά αρώματα. Με τα ανατολίτικα μοτίβα και τα αγάλματα του Βούδα να δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό μοναδικό στην πόλη, εδώ θα απολαύσετε ένα δείπνο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia» - εικόνα 1

Το sushi menu από τον sushi master Eric de Leon και τα raw ορεκτικά έχουν φαντασία και εκλεκτά υλικά, με επιλογές όπως το ρολό με τηγανητό καβούρι, μάνγκο, αβοκάντο, σχοινόπρασο και κόλιαντρο, το Hawaiian Tuna με τόνο, ψίχα καβουριού, αβοκάντο, αγγούρι, κόλιαντρο και μαγιονέζα με ουασάμπι ή το λαβράκι καρπάτσιο με γιαπωνέζικο φύκι, σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας με γιούζου.

Ανάλαφρα dumplings, τραγανές τεμπούρες, αφράτα αχνιστά bao buns, όπως αυτά με αρωματική πάπια και λαχανικά ή με γαρίδες, κρεμμύδι και πιπερόριζα, και δημοφιλή πολυνησιακά πιάτα από τον σεφ Arnel Bravo, όπως το μοσχάρι γάλακτος στη σχάρα με πικάντικη σάλτσα miso teriyaki και λαχανικά στο γουόκ ή τα τραγανά χοιρινά φιλετάκια με μέλι και τσίλι, κόκκινες πιπεριές και καρότα, συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά επιβεβαιώνοντας τη φήμη ενός διαχρονικού γαστρονομικού προορισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.