Έντονη αύρα από το καυτό μεξικάνικο θέρετρο της Τουλούμ φέρνει στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας η ολοκαίνουργια πρόταση του ομίλου Σταθοκωστόπουλου για το καλοκαίρι. Άνετος, ατμοσφαιρικός και ασφαλώς open air, με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής, ο χώρος του bar-restaurant σκηνογραφείται εντυπωσιακά με ζωηρά χρώματα στους τοίχους, κομψά φωτιστικά να κατεβαίνουν πάνω από τα τραπέζια και τους ριγέ καναπέδες και τη μακρόστενη πανέμορφη μπάρα να σου κλείνει απευθείας εισιτήριο για κάποια μεξικάνικη χασιέντα.
Έμπειρος στις world γεύσεις, ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος σταχυολογεί τα άπαντα της μεξικάνικης κουζίνας ενσωματώνοντας ταιριαστές περουβιανές πινελιές: chimichangas με κοτόπουλο, τρίχρωμες πιπεριές, έμενταλ και τσένταρ, chili con carne με ψιλοκομμένο καρέ μόσχου σε μεξικάνικη σάλτσα, tostada με ceviche από λαβράκι και πίκλα αγγουριού, δροσερή σαλάτα με τρίχρωμη κινόα και ψιλοκομμένες πιπεριές jalapeños και, για τη συνέχεια, pulled pork σιγομαγειρεμένο για έξι ώρες με μεξικάνικα μπαχαρικά αλλά κι ένα εντυπωσιακό μεξικάνικο κοντοσούβλι από κοτόπουλο, που έρχεται στο τραπέζι σε ατομική σούβλα.
Η μπάρα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με τα ταιριαστά κοκτέιλ διά χειρός Τεό Σπυρόπουλου, όπως το εξαιρετικό El Sombrero με blend από τέσσερα ρούμιa, passion fruit και λίγο καφέ, ενώ οι spiritual και deep house μουσικές επιλογές μάς ταξιδεύουν μακριά.