Ένα κρεατολαγνικό sequel γράφει στο επίσης δικό του «Γίδι» ο Βασίλης Ακρίβος, αυτή τη φορά όμως έχοντας στο background τη θάλασσα της Νέας Μάκρης. Τα αγαπημένα του αμνοερίφια έχουν και εδώ ρόλο πρωταγωνιστή τόσο φορώντας τα καλά τους στα κάδρα που κοσμούν τους τοίχους όσο και στον κατάλογο που είναι από εκείνους που σου ανοίγουν την όρεξη ήδη από την ανάγνωση. Ύστερα από ένα λουκάνικο με τηγανιτό αυγό και πατατόπιτα, έναν καβουρμά ή τις τσιγαριστές μακαρούνες με κοπανιστή Άνδρου, η συνέχεια γράφεται με αρνίσια φιλετάκια και παϊδάκια, πρόβεια μπιφτέκια και παϊδάκια αλλά και μπριζόλες και πρωτότυπα burger. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.
«Ροβόλατα» όπως λέμε φουλ του κρέατος
Ένα κρεατολαγνικό sequel γράφει στο επίσης δικό του «Γίδι» ο Βασίλης Ακρίβος, αυτή τη φορά όμως έχοντας στο background τη θάλασσα της Νέας Μάκρης.