Cheers «Φάρμα Μπράλου»

Τη μεγάλη μπάρα του κρεατόφιλου εστιατορίου αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης, ενώ νέα καλοκαιρινά πιάτα ντεμπουτάρουν στον κατάλογο.

Cheers «Φάρμα Μπράλου»

Σας είχαμε προϊδεάσει πως η καινούργια «Φάρμα Μπράλου» στο Νέο Ψυχικό θα έδινε σταδιακά ιδιαίτερη έμφαση στα premium spirits και να που τη μεγάλη μπάρα του κρεατόφιλου εστιατορίου αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης. Τα σχέδια του περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό της λίστας των ποτών, κάποια σπέσιαλ events αλλά τη δημιουργία μιας ψαγμένης συλλογής τυριών και αλλαντικών που θα σερβίρει ο ίδιος πίσω από τη μπάρα.

Παράλληλα ετοιμάζει μια λίστα κλασικών κοκτέιλ και κάποιες signature προτάσεις σε αρμονία με τα ολοκαίνουργια καλοκαιρινά πιάτα που προτείνει ο σεφ της «Φάρμας Μπράλου» Γιάννης Λιόκας σαν τη βοδινή γλώσσα με μαγιονέζα τόνου Aλοννήσου και αγριοράπανο, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος με καπνιστή μελιντζανοσαλάτα και βινεγκρέτ σόγιας και το κριθαράκι με μπριάμ λαχανικών, ντοματίνια κονφί και λάδι βασιλικού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.