Σας είχαμε προϊδεάσει πως η καινούργια «Φάρμα Μπράλου» στο Νέο Ψυχικό θα έδινε σταδιακά ιδιαίτερη έμφαση στα premium spirits και να που τη μεγάλη μπάρα του κρεατόφιλου εστιατορίου αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Γιάννης Κοροβέσης. Τα σχέδια του περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό της λίστας των ποτών, κάποια σπέσιαλ events αλλά τη δημιουργία μιας ψαγμένης συλλογής τυριών και αλλαντικών που θα σερβίρει ο ίδιος πίσω από τη μπάρα.
Παράλληλα ετοιμάζει μια λίστα κλασικών κοκτέιλ και κάποιες signature προτάσεις σε αρμονία με τα ολοκαίνουργια καλοκαιρινά πιάτα που προτείνει ο σεφ της «Φάρμας Μπράλου» Γιάννης Λιόκας σαν τη βοδινή γλώσσα με μαγιονέζα τόνου Aλοννήσου και αγριοράπανο, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος με καπνιστή μελιντζανοσαλάτα και βινεγκρέτ σόγιας και το κριθαράκι με μπριάμ λαχανικών, ντοματίνια κονφί και λάδι βασιλικού.