Το «Roll & Roll» ξετυλίγεται στο κέντρο

Τη δική του ποιοτική εκδοχή στο πολύπαθο θέμα σουβλάκι παρουσιάζει οσονούπω το «Roll & Roll» στην Κολοκοτρώνη.

Το «Roll & Roll» ξετυλίγεται στο κέντρο

Τη δική του ποιοτική εκδοχή στο πολύπαθο θέμα σουβλάκι παρουσιάζει οσονούπω το «Roll & Roll» στην Κολοκοτρώνη, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τη Δευτέρα 13/5. Ντυμένος στα κόκκινα και τα μαύρα, ο χώρος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλος, χωρά ωστόσο πίσω από τον μακρόστενο πάγκο, μια αίθουσα όπου παρασκευάζουν πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούν για τις προτάσεις τους.

Πέρα από τα καλαμάκια τους (με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι γάλακτος, όλα χειροποίητα από φρέσκο κρέας), θα βρείτε και τυλιχτά με χειροποίητες πίτες κλασικές και πιο λεπτές αραβικές όπως ένα «πολυτελές» με ζουμερό rib eye Αργεντινής κι ένα άλλο με πανσέτα, χαλούμι και σος μαύρης τρούφας σε δική τους μυστική συνταγή. Η ίδια σος μπαίνει μαζί με μπέικον πάνω στις τηγανιτές πατάτες που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στα σταντ έξω από το μαγαζί, μαζί με σαλάτες, μπίρες, κρασιά και αναψυκτικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.