Τη δική του ποιοτική εκδοχή στο πολύπαθο θέμα σουβλάκι παρουσιάζει οσονούπω το «Roll & Roll» στην Κολοκοτρώνη, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τη Δευτέρα 13/5. Ντυμένος στα κόκκινα και τα μαύρα, ο χώρος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλος, χωρά ωστόσο πίσω από τον μακρόστενο πάγκο, μια αίθουσα όπου παρασκευάζουν πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούν για τις προτάσεις τους.
Πέρα από τα καλαμάκια τους (με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι γάλακτος, όλα χειροποίητα από φρέσκο κρέας), θα βρείτε και τυλιχτά με χειροποίητες πίτες κλασικές και πιο λεπτές αραβικές όπως ένα «πολυτελές» με ζουμερό rib eye Αργεντινής κι ένα άλλο με πανσέτα, χαλούμι και σος μαύρης τρούφας σε δική τους μυστική συνταγή. Η ίδια σος μπαίνει μαζί με μπέικον πάνω στις τηγανιτές πατάτες που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στα σταντ έξω από το μαγαζί, μαζί με σαλάτες, μπίρες, κρασιά και αναψυκτικά.