Ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στο αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου φέρνοντας μαζί κι ένα ολοκαίνουργιο μενού που μόλις έκανε πρεμιέρα με μοντέρνες γεύσεις σαν τον ντάκο με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι, μους ελιάς και κατίκι Δομοκού, το sashimi σολομού σε σόγια και πορτοκάλι συνοδεία αβοκάντο, κινόα και φυκιών wakame και το χοιρινό Iberico με πατάτες γκρατινέ. Το signature ριζότο σαν χωριάτικη σαλάτα ασφαλώς παραμένει στον κατάλογο, που επιφυλάσσει και ωραία επιδόρπια όπως το cheese cake με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου, ενώ οσονούπω στο παιχνίδι μπαίνει και ο καταπράσινος κήπος που αγκαλιάζει το εστιατόριο.
Εμπλουτισμένη είναι επίσης και η wine list, κάτι που δίνει αφορμή για μια ειδική βραδιά food & wine pairing στις 15/5 (€ 45 κατ'άτομο) με τα εκλεκτά κρασιά από το οινοποιείο Akrathos Newlands Winery της Χαλκιδικής.
Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς
Ταρτάρ σολομού, φάβα, γιαούρτι wasabi / Oros, Αssyrtiko - Sauvignon Blanc, Halkidiki 2017
Cod miso, κρέμα πατάτας, σπανάκι, ginger / Αssyrtiko 100%, Halkidiki 2017
Μανιτάρια carbonara, κριθαρότο, παρμεζάνα / Philosopher, Αgiorgitiko - Xinomavro, Halkidiki 2015
Μοσχάρι Bourguignon, πολέντα, λαχανικά / Xinomavro 100%, Halkidiki 2015
Μπάρα λευκής σοκολάτας, mango, καραμέλα / Samos Vin Doux, Μoschato, Samos 2017