Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Νέες γεύσεις μόλις έκαναν πρεμιέρα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου, ενώ μια σπέσιαλ wine & food pairing βραδιά έρχεται στις 15/5.

Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στο αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου φέρνοντας μαζί κι ένα ολοκαίνουργιο μενού που μόλις έκανε πρεμιέρα με μοντέρνες γεύσεις σαν τον ντάκο με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι, μους ελιάς και κατίκι Δομοκού, το sashimi σολομού σε σόγια και πορτοκάλι συνοδεία αβοκάντο, κινόα και φυκιών wakame και το χοιρινό Iberico με πατάτες γκρατινέ. Το signature ριζότο σαν χωριάτικη σαλάτα ασφαλώς παραμένει στον κατάλογο, που επιφυλάσσει και ωραία επιδόρπια όπως το cheese cake με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου, ενώ οσονούπω στο παιχνίδι μπαίνει και ο καταπράσινος κήπος που αγκαλιάζει το εστιατόριο.

Εμπλουτισμένη είναι επίσης και η wine list, κάτι που δίνει αφορμή για μια ειδική βραδιά food & wine pairing στις 15/5 (€ 45 κατ'άτομο) με τα εκλεκτά κρασιά από το οινοποιείο Akrathos Newlands Winery της Χαλκιδικής.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Ταρτάρ σολομού, φάβα, γιαούρτι wasabi / Oros, Αssyrtiko - Sauvignon Blanc, Halkidiki 2017
Cod miso, κρέμα πατάτας, σπανάκι, ginger / Αssyrtiko 100%, Halkidiki 2017
Μανιτάρια carbonara, κριθαρότο, παρμεζάνα / Philosopher, Αgiorgitiko - Xinomavro, Halkidiki 2015
Μοσχάρι Bourguignon, πολέντα, λαχανικά / Xinomavro 100%, Halkidiki 2015
Μπάρα λευκής σοκολάτας, mango, καραμέλα / Samos Vin Doux, Μoschato, Samos 2017

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.