Γαλλόφωνη γευστική γιορτή στο «St. George Lycabettus»

Το πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές του Λυκαβηττού υποστηρίζει το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και σερβίρει ένα μενού ειδικά για την περίσταση.

Γαλλόφωνη γευστική γιορτή στο «St. George Lycabettus»

Το πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές του Λυκαβηττού υποστηρίζει εδώ και είκοσι χρόνια το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και καθώς η μεγάλη σινεφίλ γιορτή ξετυλίγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη, ο executive chef του Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα μενού ειδικά για την περίσταση. Σερβίρεται έως τις 13/4 στη σάλα με την εξαιρετική θέα του La Suite Lounge και αντλεί έμπνευση από την Προβηγκία περιλαμβάνοντας από μπισκ καραβίδας και στρείδια au beurre blanc μέχρι ραβιόλι αστακού με σάλτσα γαλλικής σαμπάνιας, κι ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας για επίλογο (€ 36 κατ’άτομο).

Τις ίδιες ημέρες μάλιστα γίνεται αφιέρωμα σε παλιές γαλλικές ταινίες με πρωταγωνιστές που έχουν διαμείνει στο παρελθόν στο «St. George Lycabettus» όπως η Catherine Deneuve, ο Vincent Cassel και Jean Reno κ.α., με δύο προβολές καθημερινά 19:00 & 21:00 στο screening room του ξενοδοχείου και δωρεάν είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.