Η εποχικότητα είναι κομβικό στοιχείο στη γευστική πρόταση του πολύ ατμοσφαιρικού εστιατορίου στις παρυφές του Παγκρατίου εξού και το ολοκαίνουργιο ανοιξιάτικο μενού μόλις έκανε ντεμπούτο. Οι νέες δημιουργίες των δύο ταλαντούχων σεφ του, Έλβι Δημήτρη Ζύμπα και Νίκου Βοργιά, έχουν μοντέρνο χαρακτήρα ενσωματώνοντας παράλληλα αρκετές ελληνικές πινελιές και περιλαμβάνουν από χτένια με σπαράγγια, μήλο και μπούκοβο ή ψάρι μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή με καυτερή πιπεριά και φράουλες μέχρι γιαουρτοταβά με αρνίσια γλυκάδια και κατσικίσιο γιαούρτι κι έναν πολλά υποσχόμενο τραχανά με φραγκόκοτα, αγκινάρα και κουκουνάρι. Όπως πάντα οι γεύσεις προσφέρονται και σε menu degustation με € 50 κατ’άτομο ή € 85 με wine pairing.
Ένεκα μάλιστα της εποχής οι προτάσεις διανθίζονται με νηστίσιμα πιάτα ημέρας, ενώ τα τραπέζια έξω έχουν κιόλας πάρει τη θέση τους στον ήρεμο πεζόδρομο της οδού Ηρώνδα κι είναι μια ωραία ιδέα για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή που το εστιατόριο ανοίγει από το μεσημέρι.
Άνοιξη με νέες γεύσεις στο «Alficon»
Το ολοκαίνουργιο ανοιξιάτικο μενού μόλις έκανε ντεμπούτο στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Παγκρατίου κι έχει έντονο ελληνικό χρώμα.