Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani»

Δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκε στα Άνω Πετράλωνα η ατμοσφαιρική ιταλική gastropub με την ιδιαίτερη αγάπη στον Φρανκ Σινάτρα – θα τον δείτε να κοσμεί έναν αλλιώτικο Μυστικό Δείπνο στον τοίχο, θα τον ακούσετε συχνά και από τα ηχεία. Για τις κλασικές ιταλικές γεύσεις (π.χ. φρέσκες παπαρδέλες με προσούτο και λάδι τρούφας) και την πίτσα με το λεπτό ζυμάρι φροντίζει ο σεφ Νίκος Σουφλέρης, για τα aperitivi και τα κοκτέιλ (όπως, λ.χ., η πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του Bloody Mary με χυμό λεμονιού, παρμεζάνα και baby corn) η ομάδα του γειτονικού αδερφού μπαρ «Επί της Δεξαμενής». Κάθε Κυριακή μάλιστα, ανοίγουν από νωρίς για brunch με ενδιαφέρουσες αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Για πίτσα και κοκτέιλ στο «Forget Domani» - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.