«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux». Ξύλινα τραπέζια και μεταλλικές καρέκλες σε στιλ αμερικάνικου diner, χάζι στην περαντζάδα από τις μεγάλες τζαμαρίες και στο βάθος ένα παλιό πιάνο και μια ντραμς μπροστά από τις ρετρό μουσικές ρεκλάμες – μετά λόγου καθώς τα live με rhythm & blues και τζαζιές είναι πάντα στο πρόγραμμα.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 1

Το μενού αποτίνει φόρο τιμής στο bbq του αμερικάνικου Νότου, όπου τα αργόσυρτα ψησίματα και καπνίσματα έχουν την τιμητική τους. Εξού και όλα τα κρεατικά περνάνε πρώτα από τον πελώριο ξυλόφουρνο και καπνιστήριο που «κρύβεται» στο υπόγειο και σερβίρονται άκρως πληθωρικά, όπως… Αμερική. Το Moroccanlamb έρχεται με το αρνάκι σιγοψημένο με μαροκινά μπαχαρικά και τυλιγμένο σε ψωμάκι σάντουιτς, το Creole Brunch με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σος Creole, καραμελωμένα κρεμύδια και τηγανιτό αυγό όπως και το Tipsy Texan με brisket, μαδημένο χοιρινό και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι είναι από εκείνα τα burgers που θέλουν κότσια για να τα καταφέρεις, τα spare ribs ή ένα hanger steak από Black Angus θα ικανοποιήσουν όσους προτιμούν τις πιο λιτές γεύσεις.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ιδίως αν νωρίτερα έχετε κάνει την αρχή με μια μερίδα hot & spicy chicken wings, ένα πλούσιο mac n cheese με τσένταρ, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος και τις τηγανητές πατάτες που έρχονται κρυμμένες κάτω από ένα φοντί τυριών και ένα ζευγάρι αυγά μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.