Το βλέπαμε καιρό να ετοιμάζεται περνώντας από την οδό Νίκης, και να που μόλις άνοιξε τις πόρτες του φέρνοντας θαλασσινό αεράκι στην καρδιά της πόλης. Η γνωστή σκηνογράφος Ελένη Μανωλοπούλου έπλασε τον ατμοσφαιρικό διάκοσμο στα μπλε, προτάσσοντας τις πέτρινες ψηφίδες, το δε μενού του Θανάση Σούλη ευνοεί την casual ψαροφαγία με ταιριαστές μοντέρνες πινελιές. Ανοιχτά σάντουιτς θαλασσινών (με καλαμάρι και crispy φιλετάκια σολομού), ιδιαίτερες παρασκευές με όστρακα (όπως λ.χ. στρείδια με μάνγκο και τσίλι), τα κλασικά πλέον ωμά αλλά και ενδιαφέροντα μεζεδάκια (χταποδάκι με μους καπνιστής μελιτζάνας, miso και μαρμελάδα πράσινης ντομάτας) για να ανοίξει η όρεξη, όπως και περιποιημένες ποικιλίες για όσους θέλουν να συνεχίσουν στο τσιμπητό.
Εναλλακτικά, υπάρχουν ζυμαρικά και ριζότι αλλά και φιλεταρισμένο ψάρι στη σχάρα και το τηγάνι. Εκείνο το γιουβέτσι με καραβίδες, μοσχολέμονο, πούδρα αυγοτάραχου και στακοβούτυρο μας έκανε κλικ, όπως και η λίστα με τα καλοδιαλεγμένα κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα που επιμελείται ο βραβευμένος οινοχόος Άρης Σκλαβενίτης.