«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά

Eating & drinking ανανέωση τώρα για το πολύ δημοφιλές και στιλάτο all day στέκι της οδού Αργυροπούλου.

«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά

Ανανέωση τώρα για το πολύ δημοφιλές και στιλάτο all day στέκι. Δίνοντας πλέον ιδιαίτερη έμφαση στη γευστική του πρόταση, το ολοκαίνουργιο μενού έχει εμπλουτιστεί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Σπύρο Γεωργόπουλο, σε μοντέρνο μεσογειακό ύφος, όπως η Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας και σύγκλινο Κρήτης ή το σπέσιαλ μπέργκερ με κιμά από Black Angus, πασπαλισμένο με πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιαντρο.

«Arch» με δύναμη από την Κηφισιά - εικόνα 1

Καλά τα νέα και για τους cocktail lovers, καθώς την επιμέλεια της λίστας έχει πλέον ο πολύ ταλαντούχος και βραβευμένος bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου (φωτό), με αβανγκάρντ signature μείξεις όπως το Highland’s Pleasure, που δένει το σκοτσέζικο ουίσκι με το port, τα μπαχαρικά και το πορτοκάλι, και το Garden of Flavor με τζιν, βινεγκρέτ καρότου κι εσπεριδοειδών και αφρό από τσάι του βουνού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.