Ανανέωση τώρα για το πολύ δημοφιλές και στιλάτο all day στέκι. Δίνοντας πλέον ιδιαίτερη έμφαση στη γευστική του πρόταση, το ολοκαίνουργιο μενού έχει εμπλουτιστεί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Σπύρο Γεωργόπουλο, σε μοντέρνο μεσογειακό ύφος, όπως η Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας και σύγκλινο Κρήτης ή το σπέσιαλ μπέργκερ με κιμά από Black Angus, πασπαλισμένο με πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιαντρο.
Καλά τα νέα και για τους cocktail lovers, καθώς την επιμέλεια της λίστας έχει πλέον ο πολύ ταλαντούχος και βραβευμένος bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου (φωτό), με αβανγκάρντ signature μείξεις όπως το Highland’s Pleasure, που δένει το σκοτσέζικο ουίσκι με το port, τα μπαχαρικά και το πορτοκάλι, και το Garden of Flavor με τζιν, βινεγκρέτ καρότου κι εσπεριδοειδών και αφρό από τσάι του βουνού