Με ένα μεγάλο διεθνές πιάτο αγγλικής προέλευσης, το μοσχάρι Wellington, καταπιάνεται ο ταλαντούχος chef de cuisine του «GB Roof Garden» Δημήτρης Μπούτσαλης. Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, και μέχρι τις 24/3, στο αριστοκρατικό και πολυτελές εστιατόριο στην κορυφή της «Μεγάλης Βρεταννίας» μπορείτε να δοκιμάσετε τις τρεις διαφορετικές εκδοχές που περιλαμβάνει η ειδική ενότητα The Grand Wellington, σε άψογο pairing με τη γενικότερη ατμόσφαιρα.
Η πρώτη αποτίνει φόρο τιμής στην κλασική συνταγή, με καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου, μανιτάρια, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα, η δεύτερη τυλίγει αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι, γαρίδες και όστρακα σε ζύμη αρωματισμένη με μυρωδικά, ενώ η τρίτη κινείται σε ρυθμούς surf ‘n’ turf: το φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος συναντά τον αστακό, το φουαγκρά και μια ξεχωριστή béarnaise αστακού μέσα σε ζύμη μπριός. Όσο για γαρνιτούρα, θα επιλέξετε ανάμεσα σε σπαράγγια σχάρας, πουρέ πατάτας με τρούφα, ψητές πατάτες και σιγομαγειρεμένα λαχανικά στην κοκοτιέρα.