Το «GB Roof Garden» αποθεώνει το Wellington

Με το μεγάλο διεθνές πιάτο αγγλικής προέλευσης καταπιάνεται ο ταλαντούχος chef de cuisine του «GB Roof Garden» Δημήτρης Μπούτσαλης.

Το «GB Roof Garden» αποθεώνει το Wellington

Με ένα μεγάλο διεθνές πιάτο αγγλικής προέλευσης, το μοσχάρι Wellington, καταπιάνεται ο ταλαντούχος chef de cuisine του «GB Roof Garden» Δημήτρης Μπούτσαλης. Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, και μέχρι τις 24/3, στο αριστοκρατικό και πολυτελές εστιατόριο στην κορυφή της «Μεγάλης Βρεταννίας» μπορείτε να δοκιμάσετε τις τρεις διαφορετικές εκδοχές που περιλαμβάνει η ειδική ενότητα The Grand Wellington, σε άψογο pairing με τη γενικότερη ατμόσφαιρα.

Η πρώτη αποτίνει φόρο τιμής στην κλασική συνταγή, με καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου, μανιτάρια, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα, η δεύτερη τυλίγει αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι, γαρίδες και όστρακα σε ζύμη αρωματισμένη με μυρωδικά, ενώ η τρίτη κινείται σε ρυθμούς surf ‘n’ turf: το φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος συναντά τον αστακό, το φουαγκρά και μια ξεχωριστή béarnaise αστακού μέσα σε ζύμη μπριός. Όσο για γαρνιτούρα, θα επιλέξετε ανάμεσα σε σπαράγγια σχάρας, πουρέ πατάτας με τρούφα, ψητές πατάτες και σιγομαγειρεμένα λαχανικά στην κοκοτιέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.