Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» συμπράττει με τον executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου σε μια σπέσιαλ βραδιά.

Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» Τόνυ Βρατσάνος έρχεται για μια βραδιά στους «Ψαράδες», καλεσμένος του executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου Βασίλη Τσατσάκη. Για τις ανάγκες του ειδικού μενού που θα σερβιριστεί την Τρίτη 5/2 οι δύο ταλαντούχοι σεφ παντρεύουν από κοινού γεύσεις και εικόνες σε ένα ξεχωριστό fusion ιαπωνικής και ελληνικής κουζίνας, με το ψάρι σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Menu

Καλωσόρισμα
Σαρδέλες μαριναρισμένες πάνω σε φάβα Φενεού

Ορεκτικά
- Λαυράκι με αχινό, φρέσκο άνηθο & Yuzu με ελαιόλαδο
- Μύδια αχνιστά με ginger
- Ελληνικό ceviche με γαρίδες κοιλάδος

Κυρίως
- Μυλοκόπι στον ατμό με σάλτσα jalapenos
- Chirashi πάνω σε ρύζι sushi

Γλυκό
- Cake Castella αρωματισμένο με ginger, σάλτσα πορτοκάλι & ζελεδάκια από τσάι Matcha

Τα κρασιά που θα συνοδεύουν τις δημιουργίες των Chefs είναι της εταιρίας «Οινοποιητική Μονεμβασίας» με την ευγενική χορηγία της Vinalia.

Τιμή κατ’ άτομο € 45 με wine pairing με κρασιά από την «Οινοποιητική Μονεμβασίας».

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.