Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας την Πέμπτη 31/1 τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Εξαιρετικά μπλε τυριά απ’ όλον τον κόσμο, επιλεγμένα από τον cheese expert Γιώργο Κυριακόπουλο του Provence deli, ταιριάζονται με ετικέτες γλυκών οίνων που επιλέγει ο Σωτήρης Γεωργίου της Trinity Wines, σε ένα κρεσέντο κλιμακούμενης έντασης, που θα μας αποκαλύψει το γευστικό εύρος του κόσμου των μπλε τυριών και θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε με τις ξεχωριστές τους ποιότητες. Βελούδινο Fourme D’ Armet, σκοτεινό Nero Fume, αρωματικό και κρεμώδες Blue Stilton, γλυκόπικρο Fior D’ Arancio και άλλοι δυνατοί εκπρόσωποι των διάφορων blue cheese σχολών του κόσμου, θα συνοδεύονται στα τραπέζια του «Caravin and Wanderlust» από τις τραγανές, γλυκίζουσες πιτούλες του Andres Gavino κατευθείαν από τη Σεβίλλη (€ 40 ανά άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.