Φουλ γιορτινή ανανέωση στο «The Zillers»

Μονάχα η υπέροχη θέα στον Ιερό Βράχο που απλώνεται μπροστά στη βεράντα του παραμένει σταθερό… πιάτο στο πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

Φουλ γιορτινή ανανέωση στο «The Zillers»

Μονάχα η υπέροχη θέα στον Ιερό Βράχο που απλώνεται μπροστά στη βεράντα του παραμένει σταθερό… πιάτο στο πολύ ατμοσφαιρικό «The Zillers», μια και κατά τα λοιπά τα μενού φαγητού και κοκτέιλ είναι ολοκαίνουργια και έρχονται just in time για τις γιορτινές μας βόλτες στο κέντρο. Το μοσχαρίσιο ταρτάρ με καπνιστή μαγιονέζα, τζελ από ράσμπερις και ραπανάκι, τα χοιρινά μάγουλα με καραμελωμένο κουνουπίδι, κάστανα και μαύρο σκόρδο αλλά και ο μπακαλιάρος με λαχανάκια Βρυξελών, τοπιναμπούρ και τσορίθο είναι κάποια από τα καινούργια πιάτα στο βραδινό κατάλογο, όπως πάντα στο γνώριμο, σοφιστικέ και μοντέρνο ελληνικό ύφος της ταλαντούχας σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις και στο μεσημεριανό μενού – από χοιρινά κεφτεδάκια με κρέμα φάβας και μαρμελάδα κάπαρης μέχρι ραβιόλι ανθότυρο με γαρίδες, πορτοκάλι, τσίλι και λεμονοθύμαρο.

Φουλ γιορτινή ανανέωση στο «The Zillers» - εικόνα 1

Στα της μπάρας τώρα, η επίσης φρέσκια cocktail list προσφέρει μια βόλτα στην Αθήνα μέσα από τα μάτια του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος δημιούργησε έντεκα νέα κοκτέιλ που εμπνέονται από τοπόσημα και εμπειρίες της πόλης. Ποντάρουμε στο sweet & spicy Metropolitan με ρούμι και πίκλες τζίντζερ και στο ξεχωριστό Red Agora με βότκα, κρίταμο και πούδρα από παντζάρι.

Φουλ γιορτινή ανανέωση στο «The Zillers» - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.