Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Το «White Spoon» απέκτησε μόλις αδερφάκι που παρλάρει ιταλικά.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Ο χτιστός φούρνος που δεσπόζει στο μέσον περίπου του στιλάτου «Aperio Cucina & Vino» που μόλις άνοιξε στο Χολαργό, σε προϊδεάζει για την ιταλική γευστική πλεύση, το ντεκόρ πάλι ποντάρει ιδιαίτερα στο συνδυασμό του φυσικού ξύλου με τα πετρόλ στοιχεία και τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργώντας περιβάλλον θαλπωρής.

Το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του «White Spoon», που ουσιαστικά πυροδότησε την πιάτσα του Χολαργού και έπειτα επεκτάθηκε και στην Αγία Παρασκευή με το «Big Spoon», ανοίγει από το πρωί για καφέ, μια πιαντίνα με προσούτο San Daniele, αβγά ποσέ σε φοκάτσια αρωματισμένη με δεντρολίβανο και άλλες προτάσεις για ιταλιάνικο brunch, και συνεχίζει με κλασικές γεύσεις της Μπότας: αραντσίνι με γκουαντσιάλε, πεκορίνο και πέστο λιαστής ντομάτας, μοσχαρίσιο καρπάτσιο και βιτέλο τονάτο για την αρχή, μια αυθεντική καρμπονάρα ή παπαρδέλες αλά νορτσίνα με λουκάνικο και πάστα τρούφας για τη συνέχεια, μαζί φυσικά και με άλλες προτάσεις και πίτσα κατευθείαν από τον φούρνο όπως αυτή με σάλτσα γλυκοπατάτας με μοτσαρέλα, φιλέτο καπνιστού μοσχαριού και τσιμιτσούρι. Κρασιά από τον ελληνικό και τον ιταλικό αμπελώνα, κοκτέιλ και DJ καθημερινά με μουσικές ‘80s-‘90s και τζαζ.

Tip: το όμορφο πατάρι του με το μοναστηριακό τραπέζι και την πλήρως λειτουργική κουζίνα κάνει ήδη σουξέ με παρέες που το κλείνουν ολόκληρο για τις συγκεντρώσεις τους.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Aperio Cucina & Vino

Λεωφ. Μεσογείων 258, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.