Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Λυκαβηττού, όπου η έμπειρη σεφ Λένα Σφυρόερα προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα με healthy διάθεση και τα ΠΟΠ προϊόντα σε πρώτους ρόλους, οι Κυριακές καρυκεύονται πλέον με ζωντανή ελληνική μουσική. Αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το μεσημέρι (15:00), τα μουσικά ηνία αναλαμβάνει η Δόμνα Κουντούρη σε έντεχνο κι ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο ρίχνοντας στο τραπέζι μια εναλλακτική ιδέα για νόστιμη κυριακάτικη διασκέδαση. Όσο για το τι θα φάτε; Στο μενού του «Κιουζίν» αυτήν την εποχή φιγουράρουν από γύρος θρακιώτικου ζυγουριού με χειροποίητη πίτα και σπιτικό αρωματικό γιαούρτι ή ένα μπέργκερ με μπιφτέκι από κινόα μέχρι μακαρούνες Καρπάθου από χαρουπάλευρο με ραγού από ποικιλία μανιταριών και μελωμενα μοσχαρισια μαγουλα σε Αγιωργίτικο, με χυλοπίτες Αρκαδίας και νιφάδες από αρσενικό Νάξου.
Το «Κιουζίν» καρυκεύει τις Κυριακές με μουσική
Στο ρυθμό των κυριακάτικων live μπαίνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.