Μετά την ιταλική, ο επιχειρηματίας του «Giacomo» της Κηφισιάς Δήμος Στασινόπουλος ύψωσε και γαλλική γευστική σημαία, αυτήν τη φορά στο Κολωνάκι. Το στιλάτο «The Odeon» άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες τις πόρτες του στην οδό Βαλαωρίτου, διαμορφωμένο από την interior designer Αφροδίτη Μπονάτσου σε ύφος γαλλικού μπιστρό, ταιριαστό με το all day μενού διά χειρός του Δημήτρη Σταμούδη.
Σε αυτό βρίσκουν τη θέση τους από ένα ταρτάρ τόνου με αβοκάντο και κόλιανδρο και νοσταλγικές γαρίδες κοκτέιλ με σπανάκι μέχρι πάπια κονφί με πουρέ γλυκοπατάτας σε σάλτσα από μύρτιλα, ριζότο γαρίδες με σαφράν και λεμόνι, ακόμα και χοιρινό σνίτσελ αλά μιλανέζε. Όσο περνά η ώρα το βλέμμα στρέφεται προς τη μπάρα με τα signature cocktail του Πέτρου Δανέζη και την ενδιαφέρουσα spirits list που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα premium ουίσκι.
Η δράση πάντως ξεκινά καθημερινά από νωρίς το πρωί με κρουασάν, μπριος, κροκ μεσιέ, ομελέτες και μπαγκέτες, και συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα – το καμπανάκι για την τελευταία παραγγελία στην κουζίνα είναι στις 11 μ.μ.
Μια γαλλική πινελιά μπήκε στη Βαλαωρίτου
Το στιλάτο «The Odeon» άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες τις πόρτες του στο Κολωνάκι.