Το «Blends» διπλο-brunch-άρει

Τα κυριακάτικα brunch του εντυπωσιακού καφέ-μπαρ κι εστιατορίου έγιναν... διπλά!

Το «Blends» διπλο-brunch-άρει

Με σήμα κατατεθέν την θεόρατη ελιά στην καρδιά του χώρου του, το στιλάτο όσο κι εντυπωσιακό καφέ-μπαρ κι εστιατόριο «Blends» που άνοιξε πέρυσι στη γλυφαδιώτικη πλατεία Νυμφών μπήκε από νωρίς στο ρυθμό των κυριακάτικων brunch που από φέτος γίνονται… διπλά. Έτσι λοιπόν, ο πλούσιος μπουφές (€ 15 κατ’άτομο) διά χειρός του σεφ του «Blends» Κώστα Λώλα στήνεται πλέον κάθε Σάββατο (13:00-17:00) και Κυριακή (12:00-16:00) με ζεστά και κρύα πιάτα, και περιλαμβάνει από κρουασάν, αφράτα pancakes, muffins και τάρτες μέχρι φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ζουμερά burgers και ομελέτες.

Αν, τώρα, το προηγούμενο βράδυ το ρίξατε έξω κομμάτι παραπάνω, στον κατάλογο θα βρείτε τα απαραίτητα energy boosters, αν όχι -οπότε η όρεξη τραβάει λίγο αλκοόλ- επιλέξτε ανάμεσα σε κρασιά του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα αλλά και τα κοκτέιλ της Μυρσίνης Σπανέλη που διακρίθηκαν πέρυσι στα athinorama Bar Awards.

Το «Blends» διπλο-brunch-άρει - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Blends Mix and Match

Φοίβης 19, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.