Το «La Brasserie» θα σας γλυκάνει κουταλιά-κουταλιά

Το νέο, γλυκό αφιέρωμα του ξενοδοχείου «Titania» είναι... άκρως σιροπιαστό.

Το «La Brasserie» θα σας γλυκάνει κουταλιά-κουταλιά

Άλλοτε αντλεί έμπνευση από τα φρούτα της εποχής, άλλοτε κεντράρει στη λαοφιλή σοκολάτα, τα συνηθίζει πάντως τα γλυκά αφιερώματα η «La Brasserie» της Πανεπιστημίου. Αυτήν τη φορά το café-restaurant του ξενοδοχείου «Titania» ανοίγει τα βαζάκια του για να τρατάρει όσους καθίσουν στα τραπέζια του λίγη σιροπάτη... παράδοση. Κάνοντας μια στάση από τις δουλειές ή τα ψώνια στο κέντρο, που βγαίνει σιγά σιγά από τους νωχελικούς ρυθμούς του καλοκαιριού, θα χαρείτε γλυκό σταφύλι αρωματισμένο με αρμπαρόριζα, ευωδιαστό νεραντζάκι με αμύγδαλο, τραγανό κεράσι και όχι μόνο. Το ντουέτο καφές - γλυκό κοστίζει € 6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.